Fenerbahçe, 20 milyon euroluk Skriniar'ı Galatasaray'ın elinden kapmıştı! Derbideki bir detay büyük şaşkınlık yarattı "İyi ki almamışız"

Fenerbahçe'nin 20 milyon euroluk Skriniar'ı Galatasaray'ın elinden kapması büyük bir yankı uyandırmıştı... Derbideki bir detay ise taraftarı şaşkına çevirdi. Galatasaray taraftarı "İyi ki almamışız" diyerek Skriniar'a yüklendi.

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki rekabetin son derbisi geçtiğimiz günlerde oynandı...0-0 eşitlik ile sonuçlanan mücadeleden Fenerbahçe'den daha çok Galatasaray'ın kazançlı ayrıldığı yorumları yapıldı. 

Fenerbahçe'nin Galatasaray'ın elinden kaptığı 20 milyon euroluk Skriniar da derbide görev alan isimler arasında yer aldı. 

Yıldız oyuncunun bir pozisyonda Galatasaraylı futbolculara sert tepki göstermesi ise sarı kırmızılı taraftarların tepkisini çekti. 

Fenerbahçeli fan sayfaları "Bu aşk kiralık kalmamalı"  yorumuyla Ali Koç'a "Bonservisini alalım" göndermesi yaparken, sarı kırmızılı taraftarlar ise "İyi ki almamışız. Bu nasıl tepki" diyerek Skriniar'a yüklendi. 

Sonraki Haber