Türkiye Ümit'e ağladı, Ümit'le sevindi... Akülü araba almak için su satıyordu, polis ekiplerinin yaptığı hareket Türkiye'yi hüngür hüngür ağlattı. İyi ki varsınız

Akülü araba alabilmek için su satan Ümit'in hayalini Türk Polis Teşkilatı gerçekleştirdi. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler binlerce izlenme aldı. Vatandaşlar polislerimize teşekkürlerini iletti.

This browser does not support the video element.

Sosyal medyada paylaşılan bir video kısa süre içerisinde viral oldu. İddiaya göre Ümit adındaki yürüme engelli genç, akülü araba alabilmek için su satıyordu. Ümit'i tanıyan polisler ise bu durumun ardından devreye girerek mükemmel bir harekete imza attı. 

AKÜLÜ ARABASINI TESLİM ETTİLER

Polis ekipleri akülü arabayı aldıktan sonra Ümit'e güzel bir sürpriz yaptı. Arkasında akülü arabayı gören Ümit gözyaşlarına boğuldu. Türkiye Ümit'le ağladı ancak ardından yine Ümit'le sevince boğuldu. 

POLİS EKİPLERİNE TEŞEKKÜR YAĞDI 

Haberin Devamı

Videonun sosyal medyada dolaşıma girmesinin ardından hem görüntülerdeki polis memuruna hem de Türk Polis Teşkilatı'na övgüler yağdı. Vatandaşlar, yaptıkları nedeniyle polislerimize teşekkür etti. 

Sonraki Haber