Babalarının cenazesine gitmişlerdi, taziye evinden çıkıp ölüme adım attılar!

Diyarbakır'da yaşanan kazada, babalarının cenaze töreni için İstanbul'dan Diyarbakır'a gelen Vahide Yavuz ve Hatice Yavuz, taziye evinden çıkmaları ile gerçekleşen kazada yeğenleri Seydo Süer Dinçer ile birlikte hayatlarını kaybettiler.

Babalarının cenazesine gitmişlerdi, taziye evinden çıkıp ölüme adım attılar!

Dün akşam saatlerinde Çınar ilçeine bağlı Beşpınar Mahallesi'ndse meydana gelen kazada, Beşpınar Mahallesi eski muhtarı Şehmus Kaplan'ın vefatı üzerine kızları Vahide ve Hatice Yavuz, babalarının cenazesi için İstanbul'dan köylerine geldi. Cenaze işlemlerinin bitmesinin ardından iki kız kardeş, akraba olan eşleri ve onlara eşlik etmek isteyen yeğenleri Seydo Süer Dinçer, taziye evinden çıkıp yolun karşısına geçecekleri anda, sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 27 AHE 078 plakalı otomobil çarptı.

Babalarının cenazesine gitmişlerdi, taziye evinden çıkıp ölüme adım attılar! - Resim : 1

Yakınlarının ihbarı üzerine bölgeye jandarma, polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan yaralılardan 2 kız kardeşin yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği bildirildi. Cenazeler, otopsi işlemi için Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Kazadan sonra olay yerinden kaçan sürücsü, bir süre sonra jandarmaya teslim oldu. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.