Yarışı 'Superman' kazandı

ABD'nin Teksas eyaletinde düzenlenen atletizm yarışması çok ilginç bir sona sahne oldu. Son metreye gelince 'Superman' gibi uçan genç atlet Infinite Tucker, şampiyonluğu kazandı.

Yarışı 'Superman' kazandı

Amerika'nın Teksas eyaletinde gerçekleştirilen atletizm 400 metre engelli yarışında çok ilginç görüntüler yaşandı. Teksas A&M Üniversitesi adına yarışa katılan Infinite Tucker ve takım arkadaşı Robert Grant son metrelere başa baş girdi.

Yarışı kazanmak için son bir hamle ile bitiş çizgisine 'Superman' gibi uçan Tucker, bu hamlesi ile yarışı kazanmayı başardı ve tarihe geçen isim oldu. Bitiş çizgisine yeteri kadar yaklaşınca son enerjisini uçmaya harcayan Tucker, bir burun farkıyla da olsa yarışı kazanmasını bildi.

Tucker, üniversitenin web sitesinden yaptığı açıklamada, "Dürüst olmak gerekirse kazandım ve en iyisiyle yarıştığım için çok mutluyum. Ben ve takım arkadaşlarım bunun için çok çalıştık. Hangimizin birinci olduğu önemli değildi" açıklamasında bulundu.

Antrenörü Pat Henry ise sporcusu ile dalga geçerek, "Bugün yüzme takımı oyuncusu olduğunu düşünüyordu. Geçen yıl aynı yarışta ikinci olmuştu. Bu birincilikle günü kurtardı" dedi.