1 milyon TL'lik ödülle aranıyordu! 74 gündür kayıp olan Korhan Berzeg olayında flaş gelişme: Ekipler harekete geçti

Uzun yıllar ABD'deki Dünya Bankası'nda görev alan ekonomist Korhan Berzeg, 17 Haziran günü köpeğiyle yürüyüşe çıktıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamadı. 74 gün sonra Berzeg'in doberman cinsi köpeği Armutlu köyü yakınlarında sağ bulundu. Gelişmenin ardından ekipler çalışmalarına hız verdi.

1 milyon TL'lik ödülle aranıyordu! 74 gündür kayıp olan Korhan Berzeg olayında flaş gelişme: Ekipler harekete geçti

Balıkesir'in Gönen ilçesine bağlı Armutlu kırsal mahallesinde sabah yürüyüşüne çıkan Ekonomist Korhan Berzeg ve köpeği Tina'nın kaybolmasının ardından 70 günü aşkın süre geçti. Köpek Tina ve Korhan Berzeg'ten haftalarca haber alınamazken, bugün köpek Tina Armutlu köyü yakınlarında bulundu. Köy sakinleri Tina'yı alıp köye getirdi. Jandarma ekipleri arama tarama çalışmalarına hız verdi.

1 milyon TL'lik ödülle aranıyordu! 74 gündür kayıp olan Korhan Berzeg olayında flaş gelişme: Ekipler harekete geçti - Resim : 1

KORHAN BERZEG KİMDİR?
Korhan Berzeg 1940 yılında Balıkesir'de dünyaya geldi. İstanbul Teknik Üniversitesi'nde (İTÜ) profesör olarak ekonomi üzerine öğretim üyeliği yaptı. Daha sonra ABD'ye giderek Dünya Bankası'nda görev yapıp emekli oldu. Korhan Berzeg aynı zamanda Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in üniversitede hocasıydı.