10 yıl sonra haberi oldu! Sinan Akçıl aldığı haberle şoke oldu

Son dönemlerde magazin gündeminden düşmeyen Sinan Akçıl aldığı haberle büyük şoka girdi. Akçıl'a bir otoparkta beklettiği ve çekici ücretini ödemediği iddiasıyla otopark tarafından 50 bin liralık icra takibi başlatıldı. Akçıl'dan konuya ilişkin paylaşım geldi.

10 yıl sonra haberi oldu! Sinan Akçıl aldığı haberle şoke oldu

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, Tabi tabi, Güzel Karım, Kay Kay, Şarttır, Yüzyılın Aşkı, Seni Bir Tek, Fark Atıyor gibi seslendirdiği birçok şarkıyla adından söz ettirmişti.

Akçıl bu kez şarkılarının yanı sıra farklı bir konu ile gündeme geldi. Ünlü şarkıcıya ait otomobil, 15 Ekim 2014’te bağlanarak Güvenli Otopark ve Yediemin Hizmetleri şirketinin otoparkına çekilmişti.

Şirket, 10 yıldır 50 bin lira olan otopark ve çekici alacağını ödemediği iddiasıyla Akçıl hakkında İstanbul 33’üncü İcra Dairesi’ne başvurarak icra takibi başlattı.

Hürriyet'in haberine göre, Akçıl’ın borca itiraz etmesiyle icra takibi durdu. Şirket bu defa da ‘itirazın iptali’ istemli dava açtı. Konu ile ilgili Akçıl’dan açıklama geldi. Ünlü şarkıcı aracını teslim alacağını duyurdu.

10 yıl sonra haberi oldu! Sinan Akçıl aldığı haberle şoke oldu - Resim : 1

SİNAN AKÇIL'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Ünlü isim, “10 yıl önce şoförümün kullandığı araç, trafik sigortası ile ilgili problem yüzünden otoparka çekildi. Bu süre zarfında ne bana ne de avukatım Batuhan Demircan’a herhangi bir tebligat geldi. Kısa bir süre önce araç aklıma gelip otoparkla iletişime geçince dava açtılar. 400 bin TL’lik borç çıkardılar ardından indirimle 50 bin TL’ye düşürdüler. Haftaya aracımı teslim alacağım” ifadelerini kullandı.