13 gol, 7 asistle Süper Lig’e damga vurmuştu! Başkan açıkladı! Beşiktaş ve Galatasaray transfer yarışına girdi

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, bu sezon Süper Lig’de çıktığı 35 maçta 13 gol, 7 asistlik performans sergileyen Oğuz Aydın’ı Beşiktaş ve Galatasaray’ın transfer etmek istediğini açıkladı.

13 gol, 7 asistle Süper Lig’e damga vurmuştu! Başkan açıkladı! Beşiktaş ve Galatasaray transfer yarışına girdi

Trendyol Süper Lig’i geçen sezon 52 puanla 8.sırada tamamlayan Alanyaspor, gösterdiği performansla herkesin takdirini kazanmıştı. Fatih Tekke’nin göreve gelmesiyle iyi bir ivme yakalayan Akdeniz ekibinde Oğuz Aydın gösterdiği performansla alkış almıştı.

Birçok takımın transfer listesine giren Oğuz Aydın hakkında Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu açıklama yaptı. Çavuşoğlu, milli futbolcuyu Galatasaray ve Beşiktaş'ın transfer etmek istediğini söyledi.

13 gol, 7 asistle Süper Lig’e damga vurmuştu! Başkan açıkladı! Beşiktaş ve Galatasaray transfer yarışına girdi - Resim : 1

 BEŞİKTAŞ VE GALATASARAY'IN TRANSFER TEKLİFLERİ OLDU

Çavuşoğlu, “Oğuz Aydın'a yurt içi ve yurt dışından teklifler var. Henüz kimseyle anlaşma sağlamadık. Bir görüşme olmadı. Türkiye'den Galatasaray ve Beşiktaş'ın şahsıma bir teklifleri oldu fakat kulübe ulaşan resmi bir teklif yok” dedi.

13 gol, 7 asistle Süper Lig’e damga vurmuştu! Başkan açıkladı! Beşiktaş ve Galatasaray transfer yarışına girdi - Resim : 2

OĞUZ AYDIN'IN PERFORMANSI

Transfermarkt’a göre piyasa değeri 4.3 milyon euro olarak gösterilen 23 yaşındaki Oğuz Aydın, bu sezon Süper Lig ve Türkiye Kupası dahil olmak üzere forma giydiği 38 maçta 13 gol atıp 8 asist yaptı.