150 TL'ye satılıyordu, bisküvi fiyatına kadar geriledi

Eylül ayının gelmesi ile beraber Zonguldak'ta balık sezonu açıldı. Tezgahlarda yerini tek tek almaya başlayan balık fiyatlarındaki değişim ise hem vatandaşı hem balıkçıları ilgilendiriyor. Önceleri 150 TL'den satılıyordu şimdi ise bisküvi fiyatına kadar geriledi. Detayları sizin için paylaştık.

150 TL'ye satılıyordu, bisküvi fiyatına kadar geriledi

Zonguldak'ta açılan balık sezonu ile bereketli denizlerden gelen balıkların her birisi tezgahlarda yerini almaya başladı.  Önceleri 150 TL'den satılıyordu şimdi ise bisküvi fiyatına kadar geriledi. Detayları sizin için paylaştık.

PALAMUT BOLLUĞU FİYATLARA DA YANSIDI

1 Eylül'de balık avı yasağının kalkmasının ardından Karadeniz’e açılan balıkçılar, sadece 4 gün içinde 100 ton palamut yakalayarak büyük bir başarıya imza attı. Palamut bolluğu, tezgahlardaki fiyatlara da yansıdı ve balığın tane fiyatı 40 liraya kadar düştü.

Kilimli Su Ürünleri Kooperatif Müdürü Bülent Aksu, önümüzdeki günlerde fiyatların daha da düşeceğini öngördüklerini belirterek, "Palamut ağırlıklı bir sezon geçireceğiz. İstavrit ve mezgit de olacak, ancak hamsinin bu yıl daha az olacağını düşünüyoruz" açıklamasında bulundu.

 

150 TL'ye satılıyordu, bisküvi fiyatına kadar geriledi - Resim : 1