17 yaşındaki genç müdür yardımcısı Mahir Çoğaç'ı öldürmüştü! Katil zanlısı İstanbul'da yakalandı!

Kocaeli'de dün feci bir olay yaşandı. Çayırova Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Mahir Çoğaç, aracında seyir hallindeyken uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. 17 yaşında olduğu tahmin edilen katil zanlısı ise olay yerinden kaçtı. Çoğaç’ı vuran şüpheli ile ona yardım ettiği öğrenilen bir kişi polis ekiplerinin düzenlediği operasyonla İstanbul’un Dudullu ilçesinde yakalandı.

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde dün dehşet bir cinayet yaşandı. Yeni Mahalle Fatih Caddesi'ndeki evinden sabah saatlerinde yola çıkan Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı 45 yaşındaki Mahir Çoğaç, aracına bindiği sırada kimliği henüz belirlenemeyen kişinin silahlı saldırısına uğradı.

17 yaşındaki genç müdür yardımcısı Mahir Çoğaç'ı öldürmüştü! Katil zanlısı İstanbul'da yakalandı! - Resim : 1

SALDIRGAN KAÇMIŞTI

Çoğaç, tabancayla açılan ateşte başından ağır yaralandı.Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalenin ardından Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Çoğaç, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 17 yaşında olduğu tahmin edilen saldırgan olay yerinden kaçmıştı. 

17 yaşındaki genç müdür yardımcısı Mahir Çoğaç'ı öldürmüştü! Katil zanlısı İstanbul'da yakalandı! - Resim : 2

İSTANBUL'DA YAKALANDILAR

Başlatılan soruşturma kapsamında 2 şüpheli gözaltına alındı. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından Çoğaç’ı vuran şüpheli ile ona yardım ettiği öğrenilen bir kişi polis ekiplerinin düzenlediği operasyonla İstanbul’un Dudullu ilçesinde yakalandı. İki şüpheli işlemleri için Kocaeli Emniyet Müdürlüğüne getirildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

17 yaşındaki genç müdür yardımcısı Mahir Çoğaç'ı öldürmüştü! Katil zanlısı İstanbul'da yakalandı! - Resim : 3

17 yaşındaki genç müdür yardımcısı Mahir Çoğaç'ı öldürmüştü! Katil zanlısı İstanbul'da yakalandı! - Resim : 4

17 yaşındaki genç müdür yardımcısı Mahir Çoğaç'ı öldürmüştü! Katil zanlısı İstanbul'da yakalandı! - Resim : 5