18 yıllık korkunç sır! Doktor kadından mühendis eşine akıllara durgunluk veren cinayet planı!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen konu akıllara durgunluk verdi. 18 yıl önce 30 yaşındaki mühendis Gökhan Atakan'ın, doktor olan eşi Yeliz A. ve o dönemdeki evli sevgilisi doktor Erdal Bektaş ile birlikte genç mühendisi öldürdükleri iddia edildi. Üstelik bu iddiayı kanıtlarıyla birlikte ortaya koyan isim ise, Yeliz A.'nın sonradan evlediği ve ondan da ayrılma aşamasında olduğu eşi..

18 yıllık korkunç sır! Doktor kadından mühendis eşine akıllara durgunluk veren cinayet planı!

Müge Anlı'nın programında gündeme taşıdığı mühendis Gökhan Atakan'ın 18 yıl önceki şüpheli ölümündeki detaylar polisiye gerilim filmlerini aratmadı. Atakan'ın doktor eşinin, ikinci evliliğini yaptığı kişiye cinayeti itiraf ettiği, bu kişinin ses kaydı alarak savcılığa başvurduğu öğrenildi.

18 yıllık korkunç sır! Doktor kadından mühendis eşine akıllara durgunluk veren cinayet planı! - Resim : 1

18 yıl önce Gökhan Atakan'ın, resmi kayıtlara göre Sakarya Nehri'nde boğularak yaşamını yitirdiği belirtilmişti. Ancak son iddialara göre, Atakan'ın nehirden alınan suyla boğulduktan sonra cesedinin nehre atıldığı öne sürüldü. 

18 yıllık korkunç sır! Doktor kadından mühendis eşine akıllara durgunluk veren cinayet planı! - Resim : 2

Yapılan açıklamaya göre, inşaat mühendisi olan Gökhan Atakan 2006 yılında 30 yaşındayken Sakarya Gevye'deki Doğançay Nehri'nde ölü bulundu. Doktor olan eşi Yeliz'in; Gökhan Atakan'ın Bursa'dan İstanbul'a giderken yol üstünde karpuz soğuttuğu sırada nehre düşüp gözden kaybolduğunu söylemesi üzerine inşaat mühendisinin boğularak öldüğü düşünülerek dosya kapatıldı. Fakat 16 yıl sonra boğulma olarak kapatılan dosya, cinayet dosyası olarak yeniden açıldı.

18 yıllık korkunç sır! Doktor kadından mühendis eşine akıllara durgunluk veren cinayet planı! - Resim : 3

İKİNCİ EŞİNE İTİRAF ETTİ: ESKİ SEVGİLİM ERDAL ÖLDÜRDÜ

Gökhan Atakan'ın doktor eşi Yeliz, daha sonra 2012'de ikinci bir evlilik yaptı. Gökhan Atakan dosyasının seyrini değiştiren de o ikinci eş olduğu belirtiliyor. İddiaya göre, ikinci eşine cinayet itirafında bulunan doktor Yeliz, “Gökhan'ı, doktor olan eski sevgilim nehirden aldığı suyla çiftlik evinde boğarak öldürdü. Cenazesini de benim aracımın bagajında taşıyarak götürüp nehre attık” dedi. Bu ifadeleri ses kaydına alan ikinci eş, savcılığa başvuruda bulundu.

İkinci eşe göre, Yeliz, Gökhan'ı doktor olan eski sevgilisinin nehirden aldığı suyla boğduğunu ve ardından cesedi nehre attıklarını itiraf etti. Bu ifadeler ses kaydına alındı ve savcılığa sunuldu.

18 yıllık korkunç sır! Doktor kadından mühendis eşine akıllara durgunluk veren cinayet planı! - Resim : 4

Dosyanın yeniden açılmasıyla birlikte ortaya çıkan detaylar daha da ürkütücü. Doktor sevgililerin, otopside cinayet anlaşılmaması için nehir suyuyla boğma yöntemini seçtikleri ve hatta otopsi raporunda ciğerden çıkacak su miktarını bile hesapladıkları iddia edildi.

CİNAYET ANLAŞILMASIN DİYE NEHİRDEN TAŞIDIKLARI SUDA BOĞMUŞLAR

Otopside cinayete kurban gittiği anlaşılmasın diye nehirden alınan suyla evde boğulduğu, sonra da götürüp nehre atıldığı öne sürülen inşaat mühendisinin ölümünü araştıran Müge Anlı; Atakan çiftinin olayın yaşandığı gün kullandığı güzergâha dikkat çekti.