2 tır çarpıştı! Feci kazada tır alev alarak yanmaya başladı! Alev alan tırın sürücüsü feci şekilde can verdi!

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nun Gaziantep-Kahramanmaraş arasındaki bölümünde 2 tır çarpıştı. Meydana gelen feci kazada tır alev alarak yanmaya başladı. Kazada alev alan tırın sürücüsü yanarak hayatını kaybetti.

2 tır çarpıştı! Feci kazada tır alev alarak yanmaya başladı! Alev alan tırın sürücüsü feci şekilde can verdi!

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nun Gaziantep-Kahramanmaraş arasındaki bölümünde gece saatlerinde kaza meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, seyir halindeki bir tır aynı yönde ilerleyen başka bir tıra çarptı.  

2 tır çarpıştı! Feci kazada tır alev alarak yanmaya başladı! Alev alan tırın sürücüsü feci şekilde can verdi! - Resim : 1

SÜRÜCÜ FECİ ŞEKİLDE CAN VERDİ

Çarpışmanın etkisiyle bir tır alev alarak yanmaya başladı. Araçta sıkışan sürücü ise yanarak hayatını kaybetti. Olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler, çıkan yangını söndürürken yanan turun sürücüsü yanarak hayatını kaybetti. 

1 KİŞİ YARALI

Hayatını kaybeden şoför Kahramanmaraş İtfaiye ekiplerinin çalışması sonucu sıkıştıkları yerden çıkarılarak morga kaldırıldı. Kazada yaralanan diğer sürücü ise ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.