2 yıl önce oyuncuyu öldüren çatışmanın görüntüsüne tv100 ulaştı! Merminin sırrı çözüldü

İstanbul Fatih'te 2022 yılında iki grup arasında çıkan ve Azerbaycanlı oyuncu Kamran Dadaşzade'nin hayatını kaybettiği, 1 polisin de yaralandığı silahlı çatışmanın yeni görüntülerine tv100 ulaştı. Görüntülerde oyuncu Dadaşzade'nin hayatını kaybetmesine neden olan kurşunların hangi silahtan çıktığı da tespit edildi.

İstanbul Beyazıt'ta 23 Mayıs 2022'de iki grup arasında çıkan çatışmada 1'i polis 7 kişi kurşunlara hedef oldu. Yaralılardan Azerbaycanlı oyuncu Kamran Dadaşzade, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

YENİ GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Fatih Beyazıt Çadırcılar Sokak'ta husumetli iki esnaf grubu arasında çıkan silahlı çatışmanın yeni görüntülerine tv100 muhabiri Yunus Emre Şeker ulaştı.

2 yıl önce oyuncuyu öldüren çatışmanın görüntüsüne tv100 ulaştı! Merminin sırrı çözüldü - Resim : 1

DADAŞZADE'Yİ ÖLDÜREN KURŞUN TESPİT EDİLDİ

Azerbaycanlı oyuncu Kamran Dadaşzade'nin hangi silahtan çıkan kurşunla hayatını kaybettiği tartışma konusu olmuştu.. Ortaya yeni çıkan görüntüler, bu tartışmalara son noktayı koydu.

2 yıl önce oyuncuyu öldüren çatışmanın görüntüsüne tv100 ulaştı! Merminin sırrı çözüldü - Resim : 2

Bilirkişi raporlarında Dadaşzade'yi hayattan koparan kurşunun hangi dükkandan ateşlendiği tespit edildi.

MERMİ İZLERİ HALA DURUYOR

2 yıl önce yaşanan çatışmanın mermi izleri hala dükkanlarda görülürken karşı gruptakilerden bir kişinin polisin elindne silahını aldığı ve iş yerine doğru ateş ettiği de görüldü.