23 yaşındaki genç kız önce boğarak öldürdü! 6 parçaya ayırıp inşaat kuyusuna attı! Beylikdüzü'ndeki vahşetin detayları ortaya çıktı!

Beylikdüzü'nde 23 yaşındaki genç kızdan ailesi 20 gündür haber alamıyordu. Bir şahıs boğarak öldürdüğü genç kızın cesedini 6 parçaya ayırdı. Poşetle bir inşaata atılan ceset, polis ekiplerince bulundu. Zanlı Fethi D.'nin, Erva Raziye Asar'ı sosyal medya üzerinden kadın taklidi yaparak kandırdığı ve evine çağırdığı ortaya çıktı. Gözaltına alınan zanlı, adliyeye sevk edildi.

Beylikdüzü'nde 19 Haziran günü saat 09.00 sıralarında Beylikdüzü Sahil Mahallesi Hürriyet Bulvarı'nda büyük bir dehşet yaşanmıştı. Zanlı Fethi D. boğarak öldürdüğü genç kızın cesedini 6 parçaya ayırdıktan sonra poşetle inşaata atmıştı. Korkunç cinayetle ilgili yeni detaylar ortaya çıkarken 23 yaşındaki katil Fethi D.'nin, Erva Raziye Asar'ı sosyal medya hesabı üzerinden kadın olarak tanıtarak kandırdığı tespit edildi.

23 yaşındaki genç kız önce boğarak öldürdü! 6 parçaya ayırıp inşaat kuyusuna attı! Beylikdüzü'ndeki vahşetin detayları ortaya çıktı! - Resim : 1

BİR SÜRÜ BUZLUKTA SAKLADI

Edinilen bilgiye göre, kendine açtığı sahte sosyal medya hesabıyla Erva Raziye Asar'la iletişime geçen zanlı Fethi D., maktulü ‘bir ağabeyim var onun evine temizliğe gidebilir misin?' diyerek ikna etmeye çalıştı. Uğraşları sonucu ikna olan Erva Raziye Asar, Fethi D.'nin Esenyurt'taki dairesine geldi. Burada genç kızı boğarak öldüren zanlı, bedenini 6 parçaya ayırarak bir süre buzlukta sakladı.

23 yaşındaki genç kız önce boğarak öldürdü! 6 parçaya ayırıp inşaat kuyusuna attı! Beylikdüzü'ndeki vahşetin detayları ortaya çıktı! - Resim : 2

ASANSÖR BOŞLUĞUNA ATTI

Daha sonra poşetlerle birlikte gece bekçisi olarak çalıştığı inşaata giden Fethi D., yakınlarda bulunan başka bir inşaatın asansör boşluğuna cesedi attı. Olayla ilgili gözaltına alınan Fethi D., Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

İLK İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Kısa sürede gözaltına alınan Fetih Dağlı ilk sorgulamasında "Kız senin olayım dedi ben kabul etmeyince sokağa çıkar bana tecavüz etti diye bağırırım diyince ben de korktum boğdum" dediği öğrenildi.