37 yaşındaki kadın rehber öğretmen, sadece erkeklerin gittiği okulda öğrencileriyle ilişkiye girdi

ABD Batı Los Angeles'taki okulda rehber öğretmeni olarak çalışan 37 yaşındaki kadın rehber öğretmeninin birden fazla öğrencisiyle cinsel ilişkiye girdiği tespit edildi. Okula sadece erkek öğrencilerin gittiği de bilgiler arasında yer aldı.

37 yaşındaki kadın rehber öğretmen, sadece erkeklerin gittiği okulda öğrencileriyle ilişkiye girdi

Batı Los Angeles'ta sadece erkeklerin gittiği lisede meydana gelen skandal olay açığa çıktı. Elde edilen bilgilere göre okulda rehber öğretmen olarak görev yapan 37 yaşındaki  Julie Tichon, 18 yaşından küçük öğrencileriyle cinsel ilişkiye girdi. 

Bazı erkek öğrencileriyle ise oral yollardan cinsel ilişki yaşadığı tespit edildi... Söz konusu olay, bir öğrencinin şikayeti üzerine ortaya çıktı. 

POLİS, DİĞER KURBANLARIN DA ÇIKMASINI İSTİYOR

Los Angeles Polis Departmanı tarafından skandal olayla ilgili soruşturma başlatılırken, polis ekipleri tarafından yayınlanan bildiride, mağdur olan diğer öğrencilerin de karakola gerelek durumu ihbar etmeleri istendi.  

KEFALETLE SERBEST BIRAKILDI 

Tichon, 29 Ağustos'ta tutuklandı ve LA şehir merkezindeki Metropolitan Gözaltı Merkezi'ne götürüldü. Daha sonra kefaletle serbest bırakıldı ve LAPD'ye göre 1 Kasım'da mahkemeye geri dönmesi gerekiyor.