4 yıl sonra ilk kez sahnede: Celine Dion güçlü sesiyle yeniden gönülleri fethetti

Celine Dion, 2 milyonda bir görülen Katı Kişi Sendromu hastalığının pençesinde. Ünlü şarkıcı, 4 yıl sonra Paris Olimpiyatları'nda sahne aldı ve izleyicileriyle buluştu. Fransızca seslendirdiği duygulu şarkıyla milyonlarca kişiyi ağlattı.

4 yıl sonra ilk kez sahnede: Celine Dion güçlü sesiyle yeniden gönülleri fethetti

Celine Dion, "Gerekirse sürünürüm" dedi. Mücadeleyi asla bırakmadı. Olimpiyatlarda azmiyle herkese örnek oldu.

Kanadalı ünlü şarkıcı Celine Dion, iki milyonda bir görülen bir nörolojik ve bağışıklık sendromu hastalığına yakalandı. 1 yıldır Katı Kişi Sendromu ile mücadele eden Dion, hiç yılmadı. Acılarına rağmen egzersizlerini ve çalışmalarını aksatmadı.

"Yürüyecek durumda olmasam bile sürünürüm, yine de durmam" dedi. Mücadeleden asla vazgeçmedi. 56 yaşındaki şarkıcı, tam 4 yıl sonra sevenlerinin karşısına Paris Olimpiyatı açılış töreninde çıktı. Üzerindeki gümüş rengi ışıl ışıl uzun elbisesiyle göz kamaştırdı. 1996 Atlanta Olimpiyatlarındaki performansını aratmadı. Işıklandırılmış Eyfel Kulesi’ne karşı, "Inn Alamor" adlı aşka övgü şarkısını Fransızca seslendirdi. Herkes gözyaşlarına boğuldu. Şarkı bittiğinde milyonlarca kişi aynı anda Dion’u dakikalarca alkışladı.

Dion, adeta şiddetli kas spazmları yüzünden şarkı söyleyemediği günlerin acısını çıkardı. Geçen bir yıl boyunca yaptığı sıkı çalışmanın meyvesini alan Dion, bu kez azmiyle tüm dünyaya örnek oldu.