Yeğenine kurşun yağdırdı

51 yaşındaki adam, 23 yaşındaki yeğeniyle karısının cinsel ilişkisi olduğuna inandığı için kurşun yağdırdı. Cinayetin detayları kan dondurdu.

Yeğenine kurşun yağdırdı

51 yaşındaki adam, yeğeninin karısıyla ilişkisi olduğundan şüpheleniyordu. Bir süre ikisini de takip etti. Zaman zaman eşinin yeğeninin evine gitmesi adamı daha da kuşkucu bir hale getirmişti. İkilinin ilişkisi olduğundan şüphelenen adam karısının cep telefonu mesajlarını gizlice okumaya başladı.

Yeğeniyle bu durumu konuştuğunda, "Hayır dayı, asla böyle bir şey yok" yanıtını aldı ancak bundan tatmin olmadı. Bir akşam tabancasını yanına alan adam yeğeninin evinin önüne gitti ve akşam saatlerinde beklemeye başladı. Genç adam kapıdan çıkar çıkmaz arkadasından yaklaştı ve adeta kurşun yağdırdı.

Kafasından, göğsünden ve sırtından aldığı kurşun yaralarıyla yere yığılan adam olay yerinde hayatını kaybetti. Dayısı ise hemen mekandan uzaklaşarak kaçtı ve evine gitti. Kısa süre sonra yeğenini öldürdüğü anlaşılan adam polis tarafından gözaltına alındıktan sonra tutuklandı.

2015 23 Nisan'da Avustralya'nın Sydney kentinde yaşanan olayın karar duruşmasında, "Onurumu korumak için yaptım" diyen adamın cezası belli oldu. Mahkeme, saldırgan adamın genç adamla yüzleşmek ve onurunu kurtarmak için herhangi bir çaba sarf etmediğini, aksine kendisine pusu kurarak planlı bir cinayet işlediğine hükmetti.

51 yaşındaki adam 32 yıl hapis cezasına çarptırılırken, en erken 2039 yılında şartlı tahliye ile cezaevinden çıkabilecek.

Mahkemeye sunulan belgelerde yeğen ile yengenin gerçekten bir ilişki yaşadığı ortaya koyulurken, dayısının infazın ardından ölene kadar kurbanın başında beklediği aktarıldı.

51 yaşındaki zanlı cezanın açıklanmasının ardından mahkeme heyetine, "Domuzlar" diye bağırarak tükürdü.