Trendyol Süper Lig’de bu sezon şampiyon olarak 5.yıldızı takmak isteyen Galatasaray kadro yapılanması kapsamında transfer çalışmalarını sürdürüyor.
Carlos Cuesta, Alvaro Morata, Ahmed Kutucu ve Mario Lemina ile kadrosunu güçlendiren Galatasaray, 11 Şubat’ta bitecek kış transfer döneminde eksik olduğu bölgeleri takviyelerle tamamlamayı hedefliyor.
Bu kapsamda Galatasaray, sağ kanat ve sağ bekte oynayabilen bir oyuncu arayışına girdi. Sarı-kırmızılı kulüp bu ismi Fransa’da buldu.
GALATASARAY, PRZEMYSLAW FRANSKOWSKI'Yİ TRANSFER ETMEK İSTİYOR
Polonyalı gazeteci Tomasz Włodarczyk’in haberine göre Galatasaray, Fransa Ligue 1 ekibi Lens’te forma giyen 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Przemyslaw Frankowski’yi transfer etmek istiyor.
7 MİLYON EURO TEKLİF EDİLDİ
Galatasaray’ın Frankowski’nin transfer için bonuslarla birlikte 7 milyon euroluk bir teklif yaptığı belirtildi. Włodarczyk futbolcunun da Galatasaray’a transfer olmak istediğini kulübüne bildirdiğini kaydetti.
FRANKOWSKI'NİN PERFORMANSI
Piyasa değeri 8 milyon euro olarak gösterilen 29 yaşındaki futbolcu bu sezon Lens takımında oynadığı 21 maçta 5 gol atarken 2 de asist yaptı.