8 yaşındaki Narin'i ararken bulunan kan izleriyle ilgili Diyarbakır Valiliği'nden açıklama geldi

Diyarbakır Bağlar'da 21 Ağustos'ta Kur'an kursundan ayrıldıktan haber alınamayan 8 yaşındaki Narin Güran'ı arama çalışmaları sırasında evinin yakınındaki kayalıklar üzerinde bulunan kan izleriyle ilgili Valilikten açıklama geldi.

8 yaşındaki Narin'i ararken bulunan kan izleriyle ilgili Diyarbakır Valiliği'nden açıklama geldi

Diyarbakır’da Kur’an kursundan ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamayan Narin Güran (8) için arama çalışması sürerken evinin yakınında bulunan kayalıklarda görülen kan izleriyle ilgili önemli bir gelişme yaşandı.

Bölgede 112 Acil Sağlık, Jandarma Arama Kurtarma (JAK), AFAD ve Dicle Üniversitesi Arama Kurtarma (DÜAK) ekiplerince başlatılan arama çalışmaları sırasında mahalledeki evler ve köye giriş-çıkış yapan araçlar arandı. Şimdiye kadar en az 9 bin 300 araç kontrol edildi.

KAN İZLERİ BULUNDU

Narin'in evinin yakınlarındaki kayalıklarda kurumuş kan izlerinin fark edilmesi sonrası yapılan incelemelerle ilgili Diyarbakır Valiliği'nden açıklama geldi.

"MAHALLE SAKİNLERİNDEN..."

Diyarbakır Valiliği açıklamasında 5 gündür kayıp olarak aranan Narin Güran’ın evine yakın bir bölgedeki kayalıklar üzerinde kayıp kız çocuğuna ait olduğu iddia edilen kan lekelerinin bulunduğu şeklinde haber ve paylaşımların yer aldığı görüldüğü, kan lekesinin mahalle sakinlerinden bir çocuğun burnunun kanaması sonucu meydana geldiği tespit edildiğini bildirdi.

ARAMAYA DEVAM EDİLİYOR

Açıklamada, “Valiliğimizin koordinasyonda ilgili kurumlarımız vasıtasıyla, her türlü ihtimal değerlendirilerek, kayıp kızımızın aranmasına devam edilmektedir. Her türlü önemli gelişmeden kamuoyu vakitlice bilgilendirilecektir” denildi.