9 günlük bayram tatili hem sevindirdi hem mutsuz etti! Besiciler bu durumdan dert yanıyor!

Kurban bayramına sayıla günler kala merakla beklenen tatil 9 gün olarak açıklandı. tv100 Muhabiri Gülay Alaca’nın özel haberine göre vatandaşlar duruma sevinirken İstanbul’a kurbanlıklarını getiren besiciler bu duruma pek memnun olmadı.

Kurban bayramına sayıla günler kala vatandaşın en çok merak ettiği konulardan biri de bayram tatilinin kaç gün olacağıydı. Geçtiğimiz günlerde herkesin merakla beklediği haberi kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bayram tatilini 9 gün olarak açıklandı. Ayın 15’inde başlayıp 23’ünde sona erecek olan tatil için vatandaşlar da tatil planlarını yapmaya başladı.

BESİCİLER MEMNUN OLMADI

tv 100 Muhabiri Gülay Alaca’nın özel haberine göre vatandaşlar 9 günlük tatile mutlu olurken İstanbul’a kurbanlıklarını getiren besiciler bu duruma pek memnun olmadı. Tatilin 9 güne çıkmasıyla vatandaşlar kurbanlıklarını memlekette kesme planları yapmaya başlayınca, İstanbul’daki kurban pazarlarında endişeli bekleyiş başladı.

"FİYATLAR YÜZDE ELLİ ARTTI"

Konuyla ilgili şikâyetlerini dile getiren besiciler ise, “Fiyatlar çok yüksek, maalesef geçen seneye kıyaslarsak yüzde yüz elli- altmış gibi rakamlar söz konusu” dedi.