A Milli Takım tek golle kazandı! Liderliğe yükseldi

UEFA Uluslar Ligi karşılaşmasında A Milli Takım konuk ettiği Karadağ'ı 1-0 yendi. A Milli Takım'ın golünü İrfan Can Kahveci kaydetti.

A Milli Takım tek golle kazandı! Liderliğe yükseldi

UEFA Uluslar Ligi B Grubu üçüncü hafta karşılaşmasında A Milli Takım ile Karadağ karşı karşıya geldi.

Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı’nda oynanan karşılaşmayı İtalyan hakem Daniele Chiffi yönetti. VAR koltuğunda ise bir başka İtalyan Marco Di Bello oturdu.

A MİLLİ TAKIM TEK GOLLE KAZANDI

Karşılaşmanın başlama vuruşuyla birlikte A Milli Takım art arda pozisyonlara girmeye başladı ancak girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. Yavaş yavaş oyunun kontrolünü A Milli Takım eline geçirse de bulduğumuz net şansları değerlendiremedi ve ilk yarı 0-0 sona erdi. İkinci yarıya da etkili giren Bizim Çocuklar oyuncu değişiklikleriyle birlikte baskısını iyice arttırdı ve 69. dakikada gelen golle 1-0 öne geçti. Gelen golle birlikte A Milli Takım oyunun kontrolünü eline aldı. A Milli Takım zaman zaman yine etkili şanslar bulsa da karşılaşmada başka gol sesi çıkmadı ve maç 1-0 sona erdi.

A Milli Takım’a galibiyeti getiren golü 69. dakikada İrfan Can Kahveci kaydetti.

A Milli Takım bu galibiyetle puanını 7’ye yükseltip liderlik koltuğuna yükselirken, Karadağ ise 3 hafta sonunda 0 puanla sonunculuğunu sürdürdü.

A Milli Takım bir sonraki karşılaşmasında İzlanda deplasmanına giderken, Karadağ da deplasmanda Galler’e konuk olacak.