A Milli Takım’a 2 yıldızdan kötü haber! Cezalı duruma düştüler, Avusturya maçında yoklar!

A Milli Takım, Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu üçüncü maçında Çekya’yı 2-1 yendi. Müsabakada sarı kart gören Hakan Çalhanoğlu ve Samet Akaydın, cezalı duruma düştü. İki futbolcu, Avusturya ile oynanacak olan son 16 turu maçında forma giyebilecek.

A Milli Takım’a 2 yıldızdan kötü haber! Cezalı duruma düştüler, Avusturya maçında yoklar!

A Milli Takımı, Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu'nda Çekya ile Hamburg'da bulunan Volkspark Stadyumu’nda karşı karşıya geldi.  

Türkiye, Çekya’yı, 51. dakikada Hakan Çalhanoğlu ve 90+4. dakikada Cenk Tosun attığı gollerle 2-1 yenerek puanını 6'ya yükseltti ve grubu aynı puana sahip zirvedeki Portekiz'in ardından ikinci sırada tamamlayarak son 16 turuna çıktı. Çekya ise bir puanla Avrupa Şampiyonası'na gruplarda veda etti.

A Milli Takım’a 2 yıldızdan kötü haber! Cezalı duruma düştüler, Avusturya maçında yoklar! - Resim : 1

HAKAN VE SAMET, CEZALI DURUMA DÜŞTÜ

Milli takımda Çekya karşılaşması öncesinde sarı kart ceza sınırında bulunan Hakan Çalhanoğlu ve Samet Akaydın, bu mücadelede gördükleri sarı kartlarla cezalı duruma düştü.

Hakan Çalhanoğlu 66. dakikada, Samet Akaydın da 85. dakikada sarı kart gördü.

A Milli Takım’a 2 yıldızdan kötü haber! Cezalı duruma düştüler, Avusturya maçında yoklar! - Resim : 2

AVUSTURYA MAÇINDA YOKLAR

Turnuvadaki ikinci sarı kartlarını görerek cezalı duruma düşen Hakan ve Samet, ay-yıldızlı ekibin Avusturya ile oynayacağı son 16 turu karşılaşmasında forma giyemeyecek.