A Milli Takım’da EURO 2024 mesaisi! Gürcistan maçı hazırlıkları sürdü! Sadece 8 futbolcu çalıştı

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu ilk maçında Gürcistan ile karşı karşıya gelecek olan A Milli Futbol Takımı bu maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. Antrenmanda 8 futbolcu yer aldı.

A Milli Takım’da EURO 2024 mesaisi! Gürcistan maçı hazırlıkları sürdü! Sadece 8 futbolcu çalıştı

Almanya’da14 Haziran - 14 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda boy gösterecek olan A Milli Futbol Takımı, F Grubu’nda Portekiz, Çekya ve Gürcistan ile karşı karşıya gelecek.

Grubun ilk maçında 18 Haziran günü Gürcistan ile Dortmund’da karşı karşıya gelecek olan A Milli Futbol Takımı, bu maçın hazırlıklarını Hannover şehrine bağlı Barsinghausen kasabasındaki Sporthotel Fuchsbachtal'da sürdürdü. Milli takımda sabah antrenmanına kısıtlı sayıda oyuncu katıldı.

A Milli Takım’da EURO 2024 mesaisi! Gürcistan maçı hazırlıkları sürdü! Sadece 8 futbolcu çalıştı - Resim : 1

8 FUTBOLCU SAHADA ÇALIŞTI

Takımın büyük kısmı günü izinli olarak geçirirken; Yusuf Yazıcı, Zeki Çelik, Bertuğ Yıldırım, Kenan Yıldız, Ahmetcan Kaplan, Serdar Saatçı, Ferdi Kadıoğlu ve Doğan Alemdar, teknik direktör Vincenzo Montella idaresinde sahada çalıştı.

A Milli Takım’da EURO 2024 mesaisi! Gürcistan maçı hazırlıkları sürdü! Sadece 8 futbolcu çalıştı - Resim : 2

 İlk 15 dakikası basına açık yapılan idman ısınma hareketleri ve pas çalışmalarıyla devam etti. Milliler antrenmanın geri kalanında ise basına kapalı olarak çalıştı.