A Milli Takım’dan neşeli antrenman! Bizim Çocuklar, Avusturya maçına hazır

A Milli Futbol Takım, Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) son 16 turunda Avusturya ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla tamamladı. Çalışmada futbolcuların neşeli olduğu gözlenirken, bazı pozisyonlar eğlenceli anlara sahne oldu.

 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda (EURO 2024) mücadele ettiği F Grubu’nu Portekiz’in ardından 6 puanla 2.sırada tamamlayan A Milli Futbol Takımı, yarın son 16 turunda Avusturya ile karşı karşıya gelecek. Leipzig Stadyumu'ndaki mücadele saat 22.00’da başlayacak.

A Milli Takım’dan neşeli antrenman! Bizim Çocuklar, Avusturya maçına hazır - Resim : 1

AVUSTURYA MAÇI İÇİN SON ANTRENMAN

Milli Takım bu maç için son antrenmanını Almanya'nın Hannover şehrine bağlı Barsinghausen kasabasındaki kamp merkezinde gerçekleştirdi. Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde ilk 15 dakikası basına açık gerçekleşen idman, ısınma hareketleriyle başladı ve daha sonra gruplara ayrılan futbolcular top kapma çalışması yaptı. Antrenmanın basına kapalı bölümünde ise Avusturya maçının taktiği üzerinde duruldu.

A Milli Takım’dan neşeli antrenman! Bizim Çocuklar, Avusturya maçına hazır - Resim : 2

ANTRENMANDA NEŞELİ ANLAR YAŞANDI

Çalışmada futbolcuların neşeli olduğu gözlenirken, bazı pozisyonlar eğlenceli anlara sahne oldu.

A Milli Takım’dan neşeli antrenman! Bizim Çocuklar, Avusturya maçına hazır - Resim : 3

İKİ İSİM İDMANA KATILMADI

İdmana tedbiren dinlendirilen Uğurcan Çakır ile adalesindeki zorlanma nedeniyle tedavisine devam edilen Samet Akaydin katılmadı.

Milliler, TSİ 17.30'da hava yoluyla Avusturya - Türkiye maçının oynanacağı Leipzig şehrine gidecek. Teknik Direktör Vincenzo Montella ve milli futbolcu Mert Müldür, TSİ 21.00 Leipzig Stadyumu'nda bir basın toplantısı düzenleyecek. Toplantı öncesinde takım halinde stadyumda kısa bir yürüyüş yapılacak.