Abdülkadir Ömür hayatındaki kırılma anını anlattı: “Bazı geceler hala uykumu kaçırıyor”

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City’de forma giyen Abdülkadir Ömür, kariyerindeki kırılma anını anlattı. Milli futbolcu bu olay için, “Bazı geceler hala uykumu kaçırıyor” dedi.

Abdülkadir Ömür hayatındaki kırılma anını anlattı: “Bazı geceler hala uykumu kaçırıyor”

Trabzonspor’da futbol kariyerine başlayan milli futbolcu Abdülkadir Ömür geçen sezonun devre arasında İngiltere Championship ekiplerinden Hull City’ye transfer oldu. Milli futbolcu takımının kamp için geldiği Antalya’da açıklamalarda bulundu.

Abdülkadir Ömür hayatındaki kırılma anını anlattı: “Bazı geceler hala uykumu kaçırıyor” - Resim : 1

"MANCHESTER CITY 26 MİLYON EURO TEKLİF ETMİŞTİ, BIRAKMADILAR"

Kariyerindeki kırılma anının Manchester City’den gelen transfer teklifinin kabul edilmemesi olduğunu ifade eden Abdülkadir Ömür, HT Spor’a yaptığı açıklamada "Kariyerimdeki kırılma anı açık ara Manchester City teklifiydi. Bazı geceler hala uykumu kaçırıyor. O dönem başkanımıza da 'Bu kadar yükseğe nasıl çıktılar' demiştim. Manchester City 26 milyon euro teklif etmişti. Reddettiklerinde çok yutkundum. Bir şey diyemedim. Bırakmadılar. Kariyerimde kırılma noktasıydı. Elbette kalınca Trabzonspor'daki çocukluk hayalim olan şampiyonluğu yaşadım” dedi.

Abdülkadir Ömür hayatındaki kırılma anını anlattı: “Bazı geceler hala uykumu kaçırıyor” - Resim : 2

Transfermarkt'a göre piyasa değeri 7 milyon euro olarak gösterilen Abdülkadir Ömür, bu sezon forma giydiği 9 maçta 1 asist yaptı.