Acı son! 3 kuşak aynı anda defnedildi!

Malatya'da 64 yaşındaki İsmet Budak, kızıyla arasında çıkan tartışmanın akabinde eşini, kızını 5 yaşındaki torununu öldürdü. 3 kuşak bir arada defnedildi.

Acı son! 3 kuşak aynı anda defnedildi!

Malatya'nın Arguvan ilçesinde 64 yaşındaki İsmet Budak'ın tabancayla ateş ederek öldürdüğü yaşıtı olan eşi Songül Budak kızı Cansu Aslan ve 5 yaşındaki torunu Buğlem Aslan yan yana defnedildi.

Acı son! 3 kuşak aynı anda defnedildi! - Resim : 1

 

İNTİHAR GİRİŞİMİNDE BULUNDU

Çiftçilik yapan İsmet Budak, Güveçli Mahallesi'nde cumartesi gecesi boşanma aşamasındaki kızı Cansu Aslan ile tartıştı. Sebebi bilinmeyen tartışma sırasında İsmet Budak, tabancası ile evde bulunan eşi Songül Budak, kızı Cansu Aslan ve torunu Buğlem Aslan'a ateş açarak öldürdü. İsmet Budak, daha sonra aynı tabanca ile intihar girişiminde bulunarak ağır yaralandı.

TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Yaşamını yitiren anne, kızı ve torununun cenazeleri otopsilerinin ardından yakınlarına teslim edildi. Songül Budak kızı Cansu Aslan ve torunu Buğlem Aslan için öğle vakti Şehir Mezarlığı'nda cenaze namazı kılındı. Cenazeye aile fertleri, yakınları ve vatandaşlar katıldı. Cenaze namazının ardından anne, kızı ve torunu gözyaşları içinde yan yana toprağa verildi.

Öte yandan olayda ağır yaralanan İsmet Budak'ın ise Turgut Özal Tıp Merkezi'nde tedavisine devam edildiği belirtildi.