Acun Ilıcalı’dan maç sonrası olay açıklamalar! “Aynı film oynanmayacak”

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı deplasmanda kazandıkları Antalyaspor maçı sonrasında konuştu. Acun Ilıcalı, “Taraftarımız rahat olsun aynı film oynanmayacak” dedi.

Acun Ilıcalı’dan maç sonrası olay açıklamalar! “Aynı film oynanmayacak”

Trendyol Süper Lig’in yedinci haftasında deplasmanda Antalyaspor’u 2-0 yenen Fenerbahçe’de Asbaşkan Acun Ilıcalı karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu.

“ÇOK ÖNEMLİ BİR GALİBİYET”

Alınan galibiyetin uzun vadede önemli bir galibiyet olduğunu söyleyen Acun Ilıcalı, “Böyle güzel bir takıma karşı kazandığımız çok mutluyuz. Futbolcularımızı ve hocamızı tebrik ediyoruz. Bizim için çok önemli bir maçtı. Uzun bir yolculuk, bu galibiyetin çok önemli olduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

“AYNI FİLMİN OYNANMASINA İZİN VERMEYİZ”

Önümüzdeki günlerde bir açıklama yapacaklarını söyleyen Acun Ilıcalı şu sözlerle devam etti:

“Yönetici arkadaşlarımla konuştum. Tam değerlendirmeden açıklama yapmak istemiyoruz. Bildiklerimizi bir araya getirip açıklama yapacağız. Bunu bir iki gün içinde yapacağız. Türkiye'de şu anda olan garip şeyler var. Taraftarlarımız şunu bilsin, aynı filmin oynanmasına izin vermeyeceğiz."

“BİZE 5-10 SANİYE DİĞERLERİNE MARATON”

Kendilerinin VAR kontrollerinin çok kısa sürdüğünü söyleyen Acun Ilıcalı, “Federasyonumuza güveniyoruz, niyeti gayet iyi. Olan gariplikleri onlarla paylaşacağız. Videoları ileteceğiz. Bugün olanları herkes görmüştür. Çok net penaltı pozisyonunun verilmemesi, incelenmemesi. Bizim VAR'ların yaklaşık 5-15 seniye arasında 100 metre koşusu gibi yapılıp, başka VAR'ların maratona dönmesi, son derece uzun incelenmesi, bizde "Hadi başlayın" olması çok garip şeyler. Pozisyonları inceleyelim. Ondan sonra da bununla ilgili gerekli açıklamaları yapacağız. İki gün içinde açıklama yapacağız." şeklinde konuştu.

“ŞAMPİYON OLACAĞIZ”

Fenerbahçe’nin sezon sonunda şampiyon olacağını söyleyen Acun Ilıcalı şu sözlerle cümlelerini noktaladı:

“Taraftarımız şunu bilsin, biz hep söyledik, söylemeye de devam edeceğiz, biz bir maçla yıkılmayız. Biz Fenerbahçe'yiz. Mağlubiyet almayacağız demedik, şampiyon olacağız onun için bu yola çıktık dedik. Bir mağlubiyet alınca bizi bozmaya çalışanlar hedeflerine ulaşamadı, ulaşamayacaklar. Biz hepimiz bu yola baş koyduk. İnşallah hocamızla birlikte iyi günler bizi bekleyecek. Bize süre verin. Genel bir futbol değerlendirmesi yapmaya gelmedim. Çok mutluyuz, yolumuzda ilerliyoruz. Futbol bu, herkes puan kaybı yaşayacak. Yeter ki kimse takımları yenilmez sanmasın. Uzun bir maraton, ipi göğüsleyen olmak istiyoruz."