Acun Ilıcalı’dan olay sözler! “Vura vura indireceğiz”

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı katıldığı programda gündeme dair açıklamalarda bulundu. Acun Ilıcalı, “Bu yapıyı vura vura indireceğiz" dedi.

Acun Ilıcalı’dan olay sözler! “Vura vura indireceğiz”

Fenerbahçe’nin Asbaşkanı Acun Ilıcalı, Beyaz TV’de katıldığı programda açıklamalarda bulundu.

“3 GÜN GEÇMEDEN HAKLI ÇIKTIM”

Önceki günlerde yaptığı açıklamalarda haklı çıktığını söyleyen Acun Ilıcalı, “Yaşananlarla ilgili somut konuştum. 'Lisedeki kopya anıma girmeyin, beni karalamayın' dedim. Şahsi beni karalasan ne olur? Cevap alamadık, devamında da üzülerek söylüyorum ama üç gün geçmeden haklı çıktım. Bir takımın anlamsız avantajlar elde ettiğini söyledim. Daha dün bir takıma 10. dakikada kırmızı kart çıkmadı. Ben zaten bunu anlattım! Dries Mertens'in pozisyonu.” ifadelerini kullandı.

“GEREĞİNİ YAPACAKLARINI SÖYLEDİLER”

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun bu konular hakkında gereğini yapacağını söyleyen Acun Ilıcalı şu sözlerle devam etti:

“İçeri yerleşmiş hakem, gözlemci var! TFF Başkanı veya MHK Başkanı'nı söylemiyorum. TFF Başkanı, VAR'da hata olduğunda gerekeni yapacağını söyledi. Neler yapacaklarını bekliyoruz."

“İNGİLTERE MHK BAŞKANI’NA SORDUM”

İngiltere MHK Başkanı ile bir görüşme yaptığını söyleyen Acun Ilıcalı, “İngiltere'nin MHK Başkanı'nı aradım ve sordum. Bu hakemleri nasıl seçtiklerini sordum. Cevabı 'Gelen hakeme hangi takımı tuttuğunu, ikameti, ailesinde ve yakınlarda bir takım taraftarı var mı? Bunları soruyoruz ve ona göre maç veriyoruz' dedi. Türkiye'de böyle bir sistem yok! Hakemlerin hepsi ile alakalı bir şey demiyorum. Etkilenmeyen hakemler vardır. Bir takım tutan adam, o takım hakkında doğru karar verebilir mi? %100 doğru karar veriyorlarsa, Avrupa maçlarına o zaman yerel hakemleri versinler! Veriyorlar mı?" diye konuştu.

“BU YAPIYI VURA VURA İNDİRECEĞİZ”

Türk futbolunda olan yapı hakkında konuşan Acun Ilıcalı, “Ya hakemler bizi tahrik ederek TFF'ye saldırmamızı istiyorlar ya da TFF Başkanı'nı sabote ediyorlar! Bir şey yapıyorlar! Biz bu yapıyı vura vura indireceğiz." şeklinde konuştu.

“ADIM ADIM DİBİ KAZINACAK”

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’na güvendiklerini söyleyen Acun Ilıcalı şu sözlerle cümlelerini noktaladı:

“TFF Başkanı'na güveniyoruz, adım adım dibi kazınacak. Renktaşlık bana göre, siz başka şeyler söylediniz. Sebebini bilmediğimiz yapı faaliyette ve dibini kazıyacağız. Vura vura indireceğiz bana valla çok güzel geldi."