Adam denizin tadını çıkarırken birden sinsice belirdi....Altından sessiz sessiz geçerek uzaklaştı...Onları izleyenler nefesini tam gaz tuttu

Sıcaklıklar bastırınca tatilciler denizlerde solukları almaya başladı. Turistik alanlara ilgiler devam ederken sualtı yaşamı da hareketlendi. Son dönemde yurt dışından çok fazla köpekbalığı haberi gelmeye başladı. Yurt dışında adamın biri denizin tadını çıkarırken bir anda dibinde köpekbalığı belirdi. Köpekbalığı sinsice adamın altından geçerken, onları izleyenler hem o anları kaydetti hem de nefesini tuttu.

Yaz ayları gelince deniz tatillerine olan ilgi ve alaka çoğalmaya başladı. İnsanlar deniz tatilleri yapmak için farklı ülkelere gitmeye başladı. Fakat yurtdışında belirli bölgelerden gelen köpekbalığı haberleri ürküttü.

HERKES NEFESİNİ TUTTU

Görüntülerde tatil yapmak için denize giren bir adam sakin sularda yüzerken aniden altından hızla bir köpekbalığının geçtiğini fark etti. Köpekbalığı, adamın yakınından geçerken büyük bir korku yaşayan adam aniden ortaya çıkan bu tehlikeli durum karşısında şaşkınlık içinde hızla tekneye yüzmeye başladı.Köpekbalığı sinsice adamın altından geçerken, onları izleyenler hem o anları kaydetti hem de nefesini tuttu.