Adana'da 4 öğretmenin öldüğü bölge için harekete geçildi

Adana'nın Saimbeyli ilçesinde yamaçtan kopan kayaların bir otomobile düşmesi sonucu 4 öğretmenin hayatını kaybettiği bölgede harekete geçildi. Trafik güvenliğini tehdit eden kaya parçaları, iş makineleri ile parçalanarak temizleniyor.

Adana'da 4 öğretmenin öldüğü bölge için harekete geçildi

Adana'da yamaçtan kopan ve 4 öğretmenin ölümüne yol açan bölgede ekipler, iş makineleri ile kayaları parçalayıp temizliyor.

Saimbeyli-Feke kara yolunda, 6 Nisan'da saat 14.00 sıralarında heyelan meydana geldi. Yamaçtan kopan kayalar, bu sırada yoldan geçen Himmetli İlk ve Ortaokulu'nda görevli öğretmenlerin içinde olduğu 01 AJN 537 plakalı otomobilin üzerine düştü.

Adana'da 4 öğretmenin öldüğü bölge için harekete geçildi - Resim : 1

Kazada sürücü Dilek Altıparmak (32), Pınar Kılıç (29), Ümmühan Dilbilir (39) ve Rahime Topak (37), yaşamını yitirdi. 4 öğretmenin hayatını kaybettiği bölgede Karayolları Bölge Müdürlüğü ekipleri, çalışma başlattı.

Adana'da 4 öğretmenin öldüğü bölge için harekete geçildi - Resim : 2

Adana Orman Bölge Müdürlüğü'nün sahası olan Kısıklı mevkisinde yapılan çalışmada, kayalar iş makineleri ile kontrollü olarak parçalanıp, kapanan yola düşürülüyor. Düşürülen parçalar da ekiplerce yoldan temizleniyor.