Adana'da firari torbacı yüzünden ortalık savaş alanına döndü! Mahalleli firariyi yakalayan polislere saldırdı: Çok sayıda yaralı polis

Adana’da uyuşturucu ticaretinden 21 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan hükümlü polis ekipleri tarafından tespit edilen mahallede yakalanmak isterken yakınları tarafından kaçırılmak istendi. Hükümlü polis tarafından ayağından vurularak yakalanırken mahalleli ve yakınları polislere saldırı. Ortalık savaş alanına dönerken 6 polis yaralandı, 3 polis aracına da sopa ve taşlarla zarar verdiği öğrenildi.

Adana’da uyuşturucu ticaretinden 21 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan hükümlü Engin D. polis ekipleri tarafından tespit edilen mahallede basın yapılarak yakalanmak isterken yakınları tarafından kaçırılmak istendi.

VURULARAK YAKALANDI

Bunun üzerine polis Engin D.’yi ayaklarından vurarak yakaladı. Polis daha sonra Engin D.’yi hastaneye götürdü. Hükümlünün sağlık durumunun iyi olduğunu öğrenildi.

MAHALLELİLER POLİSLERE SALDIRI

Mahalle sakinleri ve hükümlünün yakınlarının saldırısı sonucu 6 polisin yaralandığı 3 polisi aracının da taş ve sopalarla zarar gördüğü belirlendi. Polis olaya karışanları yakalamak için geniş çaplı operasyon başlattı.