Adana'daki feci kazadan acı haber geldi! Göle düşen otomobil anne, baba ve iki kardeşe mezar oldu!

Adana'da göle düşen otomobilden acı haber geldi. Aracın içinde bulunanlardan 16 yaşındaki Batuhan Aydoğmuş'un cenazesine ulaşılmıştı. Göle düşen otomobilden anne, baba ve 13 yaşındaki Mete Aydoğmuş’un da cansız bedenine ulaşıldı. Yakınları üzüntüye boğuldu.

Çukurova ilçesine bağlı Topalak Mahallesi'nde, Veysel Aydoğmuş'un kullandığı, içinde 16 yaşındaki oğlu Batuhan, 13 yaşındaki oğlu Mete ve eşi Emine Aydoğmuş'un olduğu otomobil Çatalan Batı Köprüsü'ne geldiği sırada köprünün demir bariyerlerine çarparak Seyhan Baraj Gölü'ne düşmüştü.

Adana'daki feci kazadan acı haber geldi! Göle düşen otomobil anne, baba ve iki kardeşe mezar oldu! - Resim : 1

Adana'daki feci kazadan acı haber geldi! Göle düşen otomobil anne, baba ve iki kardeşe mezar oldu! - Resim : 2

16 YAŞINDAKİ ÇOCUK CANSIZ BULUNDU

Kaza sonrası dalgıç polislerin başlattığı aramada 16 yaşındaki Batuhan Aydoğmuş'un cansız bedenine ulaşılmıştı. Ancak aradan 2.5 saat geçmesine rağmen anne, baba ve diğer çocuğa ulaşılamadı. Bu duruma tepki gösteren ailenin bir yakını göle atlamak istedi. Şahsı polis ve araya giren vatandaşlar ikna etmeye çalıştı. Şahıs bir süre göle atlamak için ısrar etse de daha sonra ikna oldu. Bu arada, arama çalışmalarını izleyen ailenin yakınları da gözyaşlarına boğuldu.

Adana'daki feci kazadan acı haber geldi! Göle düşen otomobil anne, baba ve iki kardeşe mezar oldu! - Resim : 3

Adana'daki feci kazadan acı haber geldi! Göle düşen otomobil anne, baba ve iki kardeşe mezar oldu! - Resim : 4

Adana'daki feci kazadan acı haber geldi! Göle düşen otomobil anne, baba ve iki kardeşe mezar oldu! - Resim : 5

DİĞER 3 KİŞİNİN İSE ARAÇTAN HİÇ ÇIKAMADIĞI ÖĞRENİLDİ

Ayrıca, kaza sırasında Batuhan Aydoğmuş'un araçtan atladığı ancak yüzme bilmediği için göle battığı, diğer 3 kişinin ise araçtan hiç çıkamadığı öğrenildi. Bu nedenle göl kenarına vinç getirildi. Vinç ile otomobilin gölden çıkartılması bekleniyor.

BİR AİLE YOK OLDU

Kaza sonrası dalgıç polislerin başlattığı aramada 16 yaşındaki Batuhan Aydoğmuş’un cansız bedenine otomobilin dışında ulaşılmıştı. Yapılan çalışmalar sonucunda 4 saat sonra anne, baba ve 13 yaşındaki Mete Aydoğmuş’un da cansız bedenine ulaşıldı. 18 metre derinlikte olan otomobilden sırasıyla önce Mete, daha sonra anne en son da babanın cansız bedeni çıkartıldı. Bu sırada ailenin yakınları gözyaşlarına boğulup feryat etti. Cenazeler ilk incelemenin ardından otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

Adana'daki feci kazadan acı haber geldi! Göle düşen otomobil anne, baba ve iki kardeşe mezar oldu! - Resim : 6