Adıyaman'da sürücüler, yolun ortasında siyah ve kocaman canlıyla karşılaştı. Trafiği birbirine kattı

Adıyaman'da merkez Yunus Emre Mahallesi'nde sürücüler yolun ortasında ilginç bir manzarayla karşılaştı. Yolun ortasında siyah ve kocaman bir hayvan trafiği birbirine katıyordu.

Adıyaman'da sürücüler, yolun ortasında siyah ve kocaman canlıyla karşılaştı. Trafiği birbirine kattı

Adıyaman merkez Yunus Emre Mahallesi'nde sahibinin elinden kaçan bir inek Atatürk Bulvarı Emniyet Müdürlüğü Kavşağına geldi. Yolun ortasında siyah ve kocaman bir inekle karşılaşan sürücüler şaşkına döndü. 

Adıyaman'da sürücüler, yolun ortasında siyah ve kocaman canlıyla karşılaştı. Trafiği birbirine kattı - Resim : 1

TRAFİĞİ BİRBİRİNE KATTI

Burada yoğun trafiğin arasına dalan trafiği bir birine kattı. Sağa sola koşturan inek vatandaşlar tarafından yakalanarak sahibine teslim edildi. İneğin yakalanmasıyla sürücüler yollarına kaldığı yerden devam etti.