Afyonkarahisar’da yer yerinden oynadı! Hem fırtına hem yağmur ikisi birden Afyonkarahisar'ı vurdu

Afyonkarahisar’da dün etkili olan kötü hava şartları kenti olumsuz yönde etkiledi. Dün akşam saatlerinde etkili olan şiddetli yağmur ve fırtınanın ardından kentte birçok ağaç köklerinden ayrılarak yola devrildi.

Afyonkarahisar’da yer yerinden oynadı! Hem fırtına hem yağmur ikisi birden Afyonkarahisar'ı vurdu

Afyonkarahisar’da etkili olan olumsuz hava şartları günlük yaşamı olumsuz yönde etkiledi. Akşam saatlerinde başlayan şiddetli fırtına ve yağmur sonrasında kentin birçok noktasındaki ağaçlar köklerinden ayrılarak yola devrildi.

AĞAÇLAR RÜZGARDAN DOLAYI KIRILDI

Kentte akşam saatlerinde etkili olan rüzgarlı ve yağışlı hava hayatı olumsuz etkiledi. Afyonkarahisar-Denizli karayolunda rüzgardan dolayı kırılan ağaçlar yola devrildi. Yoldaki ağaçları ise o sırada bölgede devriye gezen trafik polisleri düştükleri yerden kaldırdı. Polislerin ağaçları kaldırması yaşanabilecek kazaların da önüne geçti.

Rüzgarın etkili olduğu bir başka yer ise Şuhut ilçesi oldu. İlçede bazı köylerde ağaçlarda rüzgarın şiddetine dayanamayarak devrildi. Bazı köylerde ağaçların elektrik iletim hatlarının üzerine devrilmesinde dolayı kısa süreli elektrik kesintileri yaşandı.
Emirdağ ilçesinde dolu yağışı hayatı olumsuz etkilerken, ilçede fındık büyüklüğünden yağan dolu kısa sürede etkili oldu.

Kent merkezindeki ise sağanak yağış kısa süreliğine de olsa etkili olurken, bazı yollarda yağıştan dolayı su birikintileri oluştu. Yağış trafiği de olumsuz etkiledi.

 

Afyonkarahisar’da yer yerinden oynadı! Hem fırtına hem yağmur ikisi birden Afyonkarahisar'ı vurdu - Resim : 1