Akın Akınözü'nün acı kaybı! Annesinin cenazesine dair açıklama geldi

Akın Akınözü, kendisi gibi oyuncu olan annesi Özlem Akınözü'nü dün kaybetmişti. Anne acısıyla sarsılan oyuncu, annesinin cenazesine dair detayları sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla açıkladı.

Akın Akınözü'nün acı kaybı! Annesinin cenazesine dair açıklama geldi

Öte yandan Özlem Akınözü'nün bir süreden bu yana, boğuştuğu hastalık nedeniyle tedavi altında olduğu ve son dönemde durumunun ağırlaştığı öğrenilmişti. Özlem Akınözü'nden gelen haber hem oğlu Akın'ın hayranlarını hem de ailesini yasa boğdu.

Akın Akınözü'nün acı kaybı! Annesinin cenazesine dair açıklama geldi - Resim : 1

"KARŞILIKSIZ SEVİLMEYİ KAYBETTİM"

Akın Akınözü sosyal medya hesabından annesinin vefatıyla ilgili şu ifadelere yer vermişti:

"Ben inancımı kaybettim. Karşılıksız sevilmeyi kaybettim. Masumiyetimi kaybettim. Umudumu kaybettim. Amacımı kaybettim. Yolumu kaybettim. Mücadelemi kaybettim. Geçmişimi kaybettim. Hayallerimi kaybettim. Heyecanımı kaybettim. Yuvamı kaybettim. Kahramanımı kaybettim. Çocukluğumu kaybettim. Meleğimi kaybettim. Ve ilk gerçek aşkımı kaybettim. Çünkü ben seni kaybettim… Bundan sonra hayat benim için hep buruk ve hep eksik olacak… Tek kalan ise sana duyduğum sonsuz “ÖZLEM” Oğlun."

Akın Akınözü'nün acı kaybı! Annesinin cenazesine dair açıklama geldi - Resim : 2

CENAZESİNE DAİR DETAYLARI PAYLAŞTI

Anne acısıyla sarsılan Akın Akınözü, annesinin cenazesine dair detayları sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla açıkladı.

Akın Akınözü'nün acı kaybı! Annesinin cenazesine dair açıklama geldi - Resim : 3

33 yaşındaki oyuncu; "Biricik annem Özlem Akınözü'nü, 22 Temmuz 2024 Pazartesi günü Vadistanbul Camii'nde kılınacak ikindi namazına müteakiben Yeni Ayazağa Mezarlığı'ndan (3. kapı) son yolculuğuna uğurlayacağız" ifadelerini kullandı.

Akın Akınözü'nün acı kaybı! Annesinin cenazesine dair açıklama geldi - Resim : 4