Akşener aylar sonra ortaya çıktı! Kılıçdaroğlu'nun sözleri sonrası verdiği poz manidar

Eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, aylar sonra ilk kez görüntülendi. İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Fatih Koca'nın sosyal medya paylaşımında görülen Dün tv100 canlı yayınına katılan eski CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Akşener'le ilgili açıklamaları gündem olmuştu. Akşener'in, fotoğraflarda mutlu görünmesi ve gülümsemesi dikkat çekti.

Akşener aylar sonra ortaya çıktı! Kılıçdaroğlu'nun sözleri sonrası verdiği poz manidar

2023'teki Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı Seçimleri sonrası yaptığı çıkış ve açıklamalarla bir süre gündemin baş sıralarınd ayer alan ve 31 Mart 2024 yerel seçim sonuçlarının ardından kurultayda aday olmayan eski İYİ Parti lideri Meral Akşener aylar sonra görüntülendi.

Akşener aylar sonra ortaya çıktı! Kılıçdaroğlu'nun sözleri sonrası verdiği poz manidar - Resim : 1

İYİ Parti Genel İdare  Kurulu Üyesi Fatih Koca'nın sosyal medya paylaşımında görülen Akşener, 5 Haziran 2024'te Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen Akşener, görüşme nedeniyle İYİ Parti içinde farklı tartışmaların alevlenmesine neden olmuştu.

Dün tv100'de Taksim Meydanı'na katılan eski CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu da Akşener hakkında ses getiren ifadeler kullanmıştı.

Akşener aylar sonra ortaya çıktı! Kılıçdaroğlu'nun sözleri sonrası verdiği poz manidar - Resim : 2

KILIÇDAROĞLU AKŞENER'E NE DEMİŞTİ?

Dün akşam tv100 canlı yayınında Taksim Meydanı programında Kübra Par ile Gürkan Hacır'ın sorularını yanıtlayan Kemal Kılıçdaroğlu, Meral Akşener'le ilgili kullandığı ve dava konusu olan "ihanet" sözüyle ilgili şu açıklamalarda bulunmuştu:

"Yanlış mı? Siz bir masada oturuyorsunuz. Masaya kumar masası diyorsunuz sonra geri dönüyorsunuz. Ve seçim kaybediliyor sorumlusu o değil sorumlusu Kemal Kılıçdaroğlu oluyor. Bunda vicdan var mı? Suçluyanlarda vicdan var mı? Hangi gerekçeyle ayrıldı, hangi gerekçeyle geri geldi bunu sormak zorundayım? Gideni, daha sonra döneni suçlamıyor kimse, beni suçluyorlar. Akıl var mı burada? Vicdan var mı? Niye Kılıçdaroğlu kaybetti? Hiç kimse iki adım geriye gidip bir sorgulama niye yapmaz? Yakın çevresinden gelen bilgiler de var. 'Devlete karşı görevi yerine getirdim.' diye."