Al Nassr, Al Hilal’e kupayı kaybetti! Cristiano Ronaldo adeta yıkıldı! Saha ortasında hüngür hüngür ağladı!

Suudi Arabistan Şampiyonlar Kupası maçında Al Hilal ile Al Nassr karşı karşıya geldi. Normal süresi ve uzatmaları 1-1 sona eren maçta Al Hilal, seri penaltılar sonucu rakibine 5-4 üstünlük sağlayarak kupayı kazanan taraf oldu. Takımının kupayı kaybetmesi sonrası Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo gözyaşlarına boğuldu.

Suudi Arabistan Şampiyonlar Kupası maçında Al Hilal ile Al Nassr, Cidde kentindeki Kral Abdullah Stadyumu'nda karşılaştı.

Müsabakanın 7.dakikasında Al Hilal, Aleksander Mitrovic’in attığı golle 1-0 öne geçti. Maçın 56.dakikasında Al Nassr kalecisi David Ospina topa ceza sahası dışında dokunduğu için kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı.

Al Nassr, Al Hilal’e kupayı kaybetti! Cristiano Ronaldo adeta yıkıldı! Saha ortasında hüngür hüngür ağladı! - Resim : 1

AL NASSR MAÇI 9 KİŞİ BİTİRDİ

87.dakikada Ali el- Bulayhi, kırmızı kart görerek Al Hilal takımını 10 kişi bıraktı. Bu andan sonra kullanılan uzun tacın ardında Ayman Yayha düzgün bir kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi ve skor 1-1 oldu.

Al Nassr, Al Hilal’e kupayı kaybetti! Cristiano Ronaldo adeta yıkıldı! Saha ortasında hüngür hüngür ağladı! - Resim : 2

89.dakikada Kalidou Koulibaly, Al Nassr kalecisine yaptığı faulün ardından gördüğü ikinci sarı kart sonucu kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Müsabakanın uzatma dakikalarında da gol sesi çıkmadı ve maç penaltılara gitti.

Al Nassr, Al Hilal’e kupayı kaybetti! Cristiano Ronaldo adeta yıkıldı! Saha ortasında hüngür hüngür ağladı! - Resim : 3

AL HILAL SEZONU ÇİFTE KUPAYLA KAPATTI

Seri penaltılar sonucu rakibine 5-4 üstünlük sağlayan Al Hilal kupayı müzesine götüren takım oldu. Bu sonuçla birlikte Jorge Jesus'un çalıştırdığı Al Hilal, lig şampiyonluğunun ardından bu sezonki ikinci kupasını kazanmış oldu.

RONALDO GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Maçın kaybedilmesi sonrası kaptanı Cristiano Ronaldo büyük üzüntü yaşadı. Ronaldo uzun süre gözyaşlarına hakim olamadı. Takım arkadaşları yıldız futbolcuyu teselli etti.

Al Nassr, Al Hilal’e kupayı kaybetti! Cristiano Ronaldo adeta yıkıldı! Saha ortasında hüngür hüngür ağladı! - Resim : 4

Al Nassr, Al Hilal’e kupayı kaybetti! Cristiano Ronaldo adeta yıkıldı! Saha ortasında hüngür hüngür ağladı! - Resim : 5

Al Nassr, Al Hilal’e kupayı kaybetti! Cristiano Ronaldo adeta yıkıldı! Saha ortasında hüngür hüngür ağladı! - Resim : 6