Ali Koç - Aziz Yıldırım rekabetinden Fenerbahçe kazandı

Sevgili okurlar, Fenerbahçe’de önemli bir başkanlık seçimi yaşandı. Seçimli genel kurulda 46 bin 524 üyeden 27 bin 489’u oyunu kullandı. Mevcut başkan Ali Koç, geçerli sayılan 26 bin 947 oyun 16 bin 464’ünü alarak 3.kez başkan oldu. Başkan adayı Aziz Yıldırım ise 10 bin 483 oyda kaldı.

ORTAK YAYIN TÜM BUZLARI ERİTTİ

Açıkçası bu seçimde kazanan Fenerbahçe olmuştur. Özellikle iki başkanın yayına çıkmadığı süreç nedeniyle seçimde gergin geçmesi herkesin korktuğu bir durumdu. İki tarafın söylemlerindeki sertlik de bu durumu doğrular nitelikteydi. Ancak Aziz Yıldırım ve Ali Koç’un Habertürk’te yaptığı ortak yayın, seçim öncesi tüm buzları eritti.  Fenerbahçelilerin beklediği ve istediği gibi seçim, dostluk ve saygı rüzgarları arasında sona erdi.

Ali Koç  - Aziz Yıldırım rekabetinden Fenerbahçe kazandı - Resim : 1

YILDIRIM'DAN ZEYTİNDALI 

Ali Koç’un Aziz Yıldırım’ı tebrik etmesi, Yıldırım’ın da Koç yönetimine elinden gelen desteği vereceğini açıklaması, tüm Fenerbahçelileri mutlu etmiştir. Bu seçimle birlikte uzun süredir camiada eksik olan birliktelik duygusu da pekişti.

Ali Koç  - Aziz Yıldırım rekabetinden Fenerbahçe kazandı - Resim : 2

ALİ KOÇ BAŞARILI OLMAK ZORUNDA

Bundan sonra Ali Koç, yönetim kurulu ile birlikte doğru adımlar atıp Fenerbahçelilere verdiği sözleri tutmalı. Çünkü taraftarlar sayın başkandan doğru ve akılcı adımlarla gelecek şampiyonluk ve şampiyonluklar bekliyor. Umarım Fenerbahçe için gerginlikten uzak başarılı bir süreç başlar.

Ali Koç  - Aziz Yıldırım rekabetinden Fenerbahçe kazandı - Resim : 3