Ali Koç lehine adaylıktan çekilmişti! Sadettin Saran oyunu kullandı! Yeni döneme vurgu yaptı

Fenerbahçe’nin seçimli olağan genel kurul toplantısında Aziz Yıldırım ve Ali Koç başkanlık için yarışıyor. Seçimde oy kullanan isimlerden olan iş insanı Sadettin Saran, açıklamalarda bulundu.

Ali Koç lehine adaylıktan çekilmişti! Sadettin Saran oyunu kullandı! Yeni döneme vurgu yaptı

Fenerbahçe Spor Kulübü Olağan Genel Kurul Toplantısı, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde devam ediyor. Saat 10.00’da başlayan oy verme işlemi 17.00'de tamamlanarak, oyların sayımına geçilecek. Toplam 47 sandıkta oy verme işlemi yapılırken, 46 bin 524 üyenin oy kullanma hakkı bulunuyor.

Ali Koç lehine adaylıktan çekilmişti! Sadettin Saran oyunu kullandı! Yeni döneme vurgu yaptı - Resim : 1

Seçimde Aziz Yıldırım ve Ali Koç başkanlık için yarışıyor. Ali Koç'a oy vermek isteyen kongre üyeleri sarı, Aziz Yıldırım'a oy vermek isteyen kongre üyeleri ise beyaz renk pusulayı tercih ediyor.

Ali Koç lehine adaylıktan çekilmişti! Sadettin Saran oyunu kullandı! Yeni döneme vurgu yaptı - Resim : 2

SARAN: HER ŞEY FENERBAHÇE İÇİN

Seçimde oy veren isimlerden olan iş insanı Sadettin Saran, basın mensuplarına açıklama yaptı.

Ali Koç lehine adaylıktan çekilen Saran, “Yeni dönemde artık Fenerbahçe, Fenerbahçelilerle mücadele etmeyecek. Sadece dışarıdaki düşmanlarla mücadele edecek inşallah. Öyle söylüyorlar, inşallah gerçekten öyle olacak. Her şey Fenerbahçe için artık bu arkadaşlara (Ali Koç ve yönetimi) destek vereceğiz” dedi.

Ali Koç lehine adaylıktan çekilmişti! Sadettin Saran oyunu kullandı! Yeni döneme vurgu yaptı - Resim : 3