Ali Koç’tan flaş açıklamalar!

Ali Koç, Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı'nın 70. Yıl Galası'nda açıklamalarda bulundu.

Ali Koç’tan flaş açıklamalar!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı'nın 70. Yıl Galası'nda açıklamalarda bulundu.

“DÜNYANIN EN BÜYÜK SPOR KULÜBÜ”

Fenerbahçe’nin en büyük spor kulübü olduğunu söyleyen Ali Koç, “Dünyanın en büyük spor kulübü Fenerbahçe diyoruz. Bu, bir tanım değil, hakikatten ibarettir. Mücadele ettiğimiz tüm branşlarda hem yarışmacı hem de yetiştirici bir spor kulübü olarak yer alıyoruz. Var olduğumuz tüm branşlarda kulübümüzü gururla, emekle temsil eden sporcular yetiştiriyoruz. Özellikle son 3 yıldır, gururla bu tanımı, 'Dünyanın en büyük spor kulübü' markasını kullanıyoruz. Bu hikaye son birkaç senede başlamadı. Bu hikaye, bir branşla ya da şampiyonlukla elde edilmedi. Fenerbahçe Spor Kulübü, tarihi boyunca bu sıfatı hak etmek için var gücüyle durmadan çalıştı, emek verdi, yeri geldi üzüldü, yeri geldi sevindi ama hiçbir zaman bu güzel ülkemize hizmet etmekten hiçbir zaman vazgeçmedi." ifadelerini kullandı.

“AZİZ YILDIRIM’A ŞÜKRANLAR SUNUYORUM”

Aziz Yıldırım’a bu konu için şükranlarını sunduğunu söyleyen Ali Koç, “Bugün gurula sahiplendiğimiz, rakiplerimizin bile kabul ettiği, 'Dünyanın en büyük spor kulübü' vizyonunda emeği olan Fenerbahçemizin kurucu başkanları dahil olmak üzere, tüm başkanlarına ve de özellikle seyahat nedeniyle bu akşam aramızda olmayan Sayın Aziz Yıldırım'a şükranlarımızı sunuyoruz." diye konuştu.

“DÜNYANIN SAYILI TAKIMLARINDANIZ”

Fenerbahçe Voleybol Takımı’nın sayılı dünyada sayılı takımlardan olduğunu söyleyen Ali Koç şu sözlerle cümlelerini noktaladı:

“Kadın Voleybol Takımımız, son yıllarda yaptığımız yatırımlar, sponsorumuzun verdiği cesaretle ile bana göre bugünkü takımımız, dünyanın sayılı takımlarından biri. Bu ancak sponsorlarımızın bize verdiği cesaretle oluşmuştur."