Almanya’da Milli Takım coşkusu! Türk taraftarlar, Hamburg’u kırmızıya boyadı, coşku tavan yaptı

A Milli Futbol Takımı’nın Çekya ile oynayacağı müsabaka öncesi Türk taraftarlar, marşlar, meşaleler ve bayraklarla büyük coşku yaşadı. Taraftarlar, coşku içinde maçın oynanacağı Volkspark Stadyumu'na doğru yürüdü.

Almanya’da düzenlenen Avrupa Futbol Şampiyonası’nda (EURO 2024) heyecan sürüyor. Turnuvanın ilk maçında Gürcistan’ı 3-1 yenen, Portekiz’e ise 3-0 yenen A Milli Takım, grubun üçüncü maçında Çekya ile karşı karşıya gelecek.

Almanya’da Milli Takım coşkusu! Türk taraftarlar, Hamburg’u kırmızıya boyadı, coşku tavan yaptı - Resim : 1

TARAFTARLAR BÜYÜK COŞKU YAŞADI

TSİ ile 22.00’da Volksparkstadion’da oynanacak olan müsabaka öncesi Türk taraftarlar, Hamburg’daki Stellingen Garı’nda toplandı. Binlerce taraftar; DJ performansı, marşlar, meşaleler ve bayraklarla büyük coşku yaşadı.

Almanya’da Milli Takım coşkusu! Türk taraftarlar, Hamburg’u kırmızıya boyadı, coşku tavan yaptı - Resim : 2

DİKKAT ÇEKEN FORMA

Öte yandan bir Trabzonspor taraftarının forması, diğer vatandaşların da dikkatini çekti. Formanın ön kısmında Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor’un formalarından parçalar yer alırken, formanın arka tarafı milli takım formasından oluştu.

Trabzonspor taraftarını belirten vatandaş, önemli olanın milli takımın olduğunu, böyle günlerde takımların, renklerin bir kenara bırakılarak milli takıma destek olunması gerektiğini ifade etti.

Almanya’da Milli Takım coşkusu! Türk taraftarlar, Hamburg’u kırmızıya boyadı, coşku tavan yaptı - Resim : 3Almanya’da Milli Takım coşkusu! Türk taraftarlar, Hamburg’u kırmızıya boyadı, coşku tavan yaptı - Resim : 4