Altan Sancar'dan tv100'de bomba kulis bilgisi! "Ekrem Bey bile bu cevabı vermezdi"

tv100'de yayınlanan Cansu Canan Özgen'in sunduğu Özgür İfade programına katılan gazeteci Altan Sancar, bomba kulis bilgisini paylaştı. Sancar, "Özgür Bey'in yaptığı açıklama Kemal Bey cephesinde fazlasıyla tepkiyle karşılanmış. Kemal Bey'e yakın birkaç isimle konuştuğumda şöyle bir cümle geldi ‘Ekrem Beye sorsalar bu cevabı vermezdi’ diye bir cümle kurdular." diye konuştu.

Gazeteci Murat Kelkitlioğlu, Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, Oda TV Yazı İşleri Müdürü Can Özçelik ve gazeteci Altan Sancar, Özgür İfade'nin konuğu oldu.

Altan Sancar, programda bomba kulis bilgisini paylaşarak dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Altan Sancar'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

‘EKREM BEY BİLE BÖYLE CEVAP VERMEZDİ’

"Özgür Bey'in yaptığı açıklama Kemal Bey cephesinde fazlasıyla tepkiyle karşılanmış. Kemal Bey'e yakın birkaç isimle konuştuğumda şöyle bir cümle geldi ‘Ekrem Beye sorsalar bu cevabı vermezdi’ diye bir cümle kurdular.

Kemal Bey sık sık şu ifadeyi kullanıyor; 'Sırtımdan hançerleyenler' diye. Muhtemelen Ekrem Bey'i işaret etmeye çalışıyor."

NE OLMUŞTU?

Kemal Kılıçdaroğlu'nun, "Sarayda oturanların elini sıkmayacağım." sözlerine yönelik CHP Genel Başkanı Özgür Özel, sert ifadeler kullanmıştı.

Özel, "Sayın Kılıçdaroğlu'nun değerlendirmelerini neden üstüme alayım? Türkiye'nin kutuplaşmasından, el sıkışmamasından birinci parti sorumludur. Kemal Bey hiçbir zaman birinci partinin lideri değildi, çok istedi ama olmadı. CHP artık iktidar partidir halkın gözünde." diye konuşmuştu.