Amerika 10 Eylül'ü bekliyor! Kamala 'hazırım' dedi, Trump kararsız

Amerika, Trump’ın Demokrat rakibi ile ne zaman TV’de karşılaşacağını merak ediyor. Trump, Biden ile 10 Eylül’de ikinci turda kozlarını paylaşacaktı. Ancak Biden yarıştan çekildi. Şimdi Kamala Harris, Trump ile tartışma programına çıkmaya hazır olduğunu duyurdu. Trump ise kararsız.

Amerika 10 Eylül'ü bekliyor! Kamala 'hazırım' dedi, Trump kararsız

Tüm Amerika, seçimler kadar Trump ve olası rakibinin TV’deki tartışma programını iple çekiyor. Biden ve Trump, 27 Haziran’da ilk kez televizyonda karşı karşıya geldi ve canlı yayında kozlarını paylaştı. Biden’ın gafları nedeniyle tartışmanın kazananı Trump olmuştu.

10 Eylül’de tekrar ekranda tartışma programına katılacaklardı. Ancak Biden başkanlık yarışından çekildi. Şimdi gözler, Trump’ın olası rakibi Demokrat Kamala Harris’te. Ülkede Trump’ın Harris ile bir münazara yapıp yapmayacağı tartışılmaya başlandı.

Trump, Kasım ayı öncesinde Harris ile tartışmaya hazır olduğunu açıkladı. Ancak Trump’ın kampanya danışmanlarından Jason Miller, “Trump 10 Eylül’de ABC’de yayınlanacak tartışma konusunda kararsız” dedi.

Gelişme üzerine Kamala Harris, X hesabından bir tweet attı. Harris, “Trump 10 Eylül’de bir tartışma konusunda anlaşmıştı. Şimdi geri adım atıyor gibi görünüyor,” dedi ve “Seçmenler tartışma aşamasındaki bölünmüş ekranı görmeyi hak ediyorlar” ifadelerini kullandı.

Şimdi Amerikalılar, Trump’ın Kamala’nın karşısına çıkıp çıkmayacağını merakla bekliyor.