100 kat beter gümbür gümbür geliyor ineklerden sıçrayacak insanları eve kapatacaktı. O hayvanı yeryüzünden silecek. Veda edin

Aylardır dünyayı kasıp kavuran hastalık hakkında her gün bir öncekinden daha beter bir haber geliyor. Ölümcül hastalık hakkında uzmanlar, 100 kat beter gümbür gümbür geliyor ineklerden sıçrayacak insanları eve kapatacak demişti. Yeni gelen habere göre, uzmanlar, hastalığın Yeni Zelanda'da bulunan endemik hayvanlarının tamamını yok edebileceğini söylüyor. Hepsini yeryüzünden silecek.

Aylardır dünyayı kasıp kavuran hastalık hakkında her gün bir öncekinden daha beter bir haber geliyor. Ölümcül hastalık hakkında uzmanlar, 100 kat beter gümbür gümbür geliyor ineklerden sıçrayacak insanları eve kapatacak demişti. Yeni gelen haber herkesi alarma geçirdi. Kuş gribinin, Yeni Zelanda kıyılarına ulaşması durumunda Aotearoa'nın yerli kuş türlerinin yok olabileceğinden korkuluyor. Ölümcül grip suşunun potansiyel gelişine yönelik yoğun planlama, Avustralya'da ve özellikle Antarktika'da vaka sayısının artmasıyla birlikte daha da güçlendi.