1000'lerce ineğin canı tehlikede, ahırlarında çürüyerek bir deri bir kemik ölecekler! Veterinerler için kırmızı alarm verildi. İşin boyutu ciddi

1000'lerce ineğin canı tehlikeye girdi. Bölgedeki çok sayıda çiftçi ve besici, yaşadıkları duruma bir çözüm bulunmasını istiyor. Bu durum bir an önce çözülemezse, ahırlarında çürüyerek bir deri bir kemik ölecekler. Veterinerler için kırmızı alarm verildi. Yeterince veteriner desteği olmazsa, hayvanlar tek tek yaşamını yitirecek.

1000'lerce ineğin canı tehlikeye girdi. Bölgedeki çok sayıda çiftçi ve besici, yaşadıkları duruma bir çözüm bulunmasını istiyor. Bu durum bir an önce çözülemezse, ahırlarında çürüyerek bir deri bir kemik ölecekler. Jason Tessier ayda en az bir kez, sahibi veteriner bulamayan hasta bir çiftlik hayvanının hayatına son vermesini isteyen bir telefon aldı. Veterinerlerin emekli olması, tükenmesi veya büyük hayvanları tedavi etmeyi bırakması nedeniyle 30 süt ve besi sığırından oluşan kendi sürüsü, 10 yıl içinde dört veteriner tarafından görüldü. Tessier, ihtiyacı olduğunda karşılık vermesini umarak ilişkiyi sürdürmek için mevcut veterinerini kendi başına tedavi edebileceği şeyler için tutuyor.