141 yaşında olduğunu söyleyen kadın, kendisini tek bir şeye adadı

Mama Lilly isimli kadın, 141 yaşında olduğunu iddia ettikten sonra sosyal medya gündemine bomba gibi düştü. İddia ettiği yaştan çok daha genç bir görünüme sahip olan kadın, herkesi şaşkına çevirmişti. Tanıştığı bir erkeğin hayatını değiştirdiğini anlatan kadın, kendisini tek bir şeye adadığını söyledi.

This browser does not support the video element.

1953'te doğmuş olmasına rağmen, Mama Lilly 141 yaşında olduğunu iddia eden kadın, 24 yaşındayken, hayatını değiştirecek olan 'Kingman'i Bungo Jack adında bir Rastaman ile tanıştığını söyledi. Mama Lilly,  "Mühendis bir adamdı, Cornwall Bölge Hastanesi'nde çalışırdı. Çalışır ve tüm o makineleri tamir ederdi, vs. Şimdi onunla tanıştım ve Rastafari'nin müjdesini yaymaya başladı ve bana kökler yapmayı vs. öğretti." diyerek hayatındaki değişimi anlattı.

"TANRI BENİ BU ZAMANA KADAR KORUSUN"

Mama Lilly, tanıştığı adamla birlikte hayatını komple değiştirip bambaşka bir yaşam şekline sahip oldu. Bu inançtan hareketle kendisine oldukça iyi baktığını anlatan ve çiftçilikle geçimini sağlayan kadın, kendisini tek bir şeye adadığını anlattı. Lilly, "Ölüm yerine yaşam hakkında araştırma yapıyordum. Yaşamı aramadığınızda nasıl yaşam elde edebilirsiniz? Sayfalar, günahın ücretinin ölüm olduğunu ve O'nun armağanının sonsuz yaşam olduğunu söylüyor, sonsuz yaşamı aramalıyım. Bana verilen o armağan, sonsuzluk boyunca yaşam armağanı, Tanrı beni bu zamana kadar korusun ki 141 yaşına gelebileyim." dedi.

Sonraki Haber