350 milyon yıl önce Dünya'da mevcut olan, daha önce bilinmeyen ve "kesinlikle benzersiz" bir şey keşfedildi. Araştırmacılar bulunca sevinçten horon oynadı

Arkeologlar, kazı çalışmaları sırasında 350 milyon yıl önce Dünya'da mevcut olan, daha önce bilinmeyen ve "kesinlikle benzersiz" bir şey keşfetti. Nadir fosilleri bulan araştırmacılar, sevinçten horon oynadı. Bulunan fosiller birleştirildiğinde benzersiz bir ağaç türü ortaya çıktı. Bu tarih öncesi ağaçlar yalnızca yeni bir türü değil, aynı zamanda tamamen yeni bir cinsi veya tür grubunu da temsil ediyor. 

Arkeologlar, kazı çalışmaları sırasında 350 milyon yıl önce Dünya'da mevcut olan, daha önce bilinmeyen ve "kesinlikle benzersiz" bir şey keşfetti. Nadir fosilleri bulan araştırmacılar, sevinçten horon oynadı. Bir dizi nadir fosil, yaklaşık 350 milyon yıl önce Dünya'da mevcut olan, daha önce bilinmeyen ve "kesinlikle benzersiz" bir ağaç türünü ortaya çıkardı. Current Biology dergisinde yayınlanan fosilleri açıklayan bir araştırmaya göre, bu tarih öncesi ağaçlar yalnızca yeni bir türü değil, aynı zamanda tamamen yeni bir cinsi veya tür grubunu da temsil ediyor. Ancak yazarların elinde bu ağaçların eğreltiotu familyasına mı, tohumlu bitki familyasına mı yoksa gezegenin tarihinde bilinmeyen ve tanımlanmamış başka bir bitki familyasına mı ait olduğunu belirlemek için yeterli kanıt yok.