4 mevsim ayrı güzelliğe sahip Kars'ta dört bir yan bahar çiçekleri ile bezendi! Yemyeşil yaylaları ve doğal güzelliği ile bakanı kendisine hayran bırakıyor

4 mevsim ayrı güzelliğe sahip Kars'ta dört bir yan bahar çiçekleri ile bezendi. Bakanın dönüp bir kez daha baktığı kent yaylaları ve doğal güzelliği ile herkesi kendisine hayran bırakıyor. Kışın ardından etkili olan sıcak havalar ile doğa adeta kendisine geldi.

Türkiye'nin önemli turizm alanlarından birisi olan Kars kara kışın ardından etkili olan yaz havası ile beraber bakan herkesi kendisine hayran bırakmaya devam ediyor. Bahar havasının etkisi ile dört bir yanda açan renkli çiçekler ve yemyeşil çimler ile bakan herkesi kendisine hayran bırakan kent adeta film karelerini aratmıyor. 

YERLİ VE YABANCI TURİSTLERİN İLGİSİ YOĞUN

Tarihi Kars Kalesi, UNESCO Dünya Miras Listesi’nde yerini alan Ani Ören Yeri, Taş Köprü, 12 Havariler Kilisesi, Tarihi Osmanlı Evleri ve tabyalarıyla yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çeken Kars, Haziran ayında rengarenk oldu.

Kars’ta açan çiçekler güzelliğiyle dikkati çekerken, sarı, beyaz, kırmızı, mor çiçeklerle kaplanan tarlalar ve araziler, yeşilin birbirinden güzel tonlarıyla bütünleşip adeta renk cümbüşüne dönüşürken, kartpostallık görüntüler ortaya çıktı.

Sonraki Haber