4 milyon dolar değeri var! O ineğin kaldığı ahıra girmek için 10 tane kilit geçmek gerek. Samanı bile özel! Silahlı adamlar koruyordu çılgın plan

Brezilya'da yüz milyonlarca inek var ama özellikle bir tanesi olağanüstü. 4 milyon dolar değeri olan ineğin, kaldığı ahıra girmek için 10 tane kilit geçmek gerekiyor. O kadar değerli ve eşsiz ki, samanı bile özel. Aynı zamanda silahlı adamlar tarafından korunuyor. Hem cüssesi hem de fiyatıyla tüm inekleri geride bırakan canlı hakkında yeni çılgın plan ortaya çıktı. Onu almalarının bir amacı var.

Brezilya'da yüz milyonlarca inek var ama özellikle bir tanesi olağanüstü. 4 milyon dolar değeri olan ineğin, kaldığı ahıra girmek için 10 tane kilit geçmek gerekiyor. O kadar değerli ve eşsiz ki, samanı bile özel. Aynı zamanda devasa, kar beyazı vücudu güvenlik kameraları, bir veteriner ve silahlı bir koruma tarafından izleniyor. Guinness Dünya Rekorları'na göre 4 milyon dolar değerindeki Viatina-19 FIV Mara Movéis, açık artırmada satılan en pahalı inek oldu. Bu, son rekor sahibinin fiyatının üç katı. 1.100 kilogram canlı, kendi cinsinin ortalama bir yetişkininden iki kat daha ağırdır. Hem cüssesi hem de fiyatıyla tüm inekleri geride bırakan canlı hakkında yeni çılgın plan ortaya çıktı. Onu almalarının bir amacı var.