A Milli Takım’da EURO 2024 mesaisi! Gürcistan maçı hazırlıkları sürdü! Sadece 8 futbolcu çalıştı

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu ilk maçında Gürcistan ile karşı karşıya gelecek olan A Milli Futbol Takımı bu maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. Antrenmanda 8 futbolcu yer aldı.

Almanya’da14 Haziran - 14 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda boy gösterecek olan A Milli Futbol Takımı, F Grubu’nda Portekiz, Çekya ve Gürcistan ile karşı karşıya gelecek.

Grubun ilk maçında 18 Haziran günü Gürcistan ile Dortmund’da karşı karşıya gelecek olan A Milli Futbol Takımı, bu maçın hazırlıklarını Hannover şehrine bağlı Barsinghausen kasabasındaki Sporthotel Fuchsbachtal'da sürdürdü. Milli takımda sabah antrenmanına kısıtlı sayıda oyuncu katıldı.

8 FUTBOLCU SAHADA ÇALIŞTI

Haberin Devamı

Takımın büyük kısmı günü izinli olarak geçirirken; Yusuf Yazıcı, Zeki Çelik, Bertuğ Yıldırım, Kenan Yıldız, Ahmetcan Kaplan, Serdar Saatçı, Ferdi Kadıoğlu ve Doğan Alemdar, teknik direktör Vincenzo Montella idaresinde sahada çalıştı.

 İlk 15 dakikası basına açık yapılan idman ısınma hareketleri ve pas çalışmalarıyla devam etti. Milliler antrenmanın geri kalanında ise basına kapalı olarak çalıştı.

Sonraki Haber