Abdülkerim Durmaz'dan şaşkına çeviren Fenerbahçe yorumu: Takımda bir cenabetlik var

Eski milli futbolcu ve Fenerbahçeli Abdülkerim Durmaz, katıldığı YouTube programında Fenerbahçe hakkında şaşkına çeviren bir yorumda bulundu. Durmaz, "Ben bütün bunlara bakınca diyorum ki Fenerbahçe’nin üzerinde bir cenabetlik var. Bir uğursuzluk var ya ben böyle bir şey görmedim" dedi.

Fenerbahçe, ligde üst üste alınan kötü sonuçların ardından hafta içi kendi evinde İngiliz devleri arasında yer alan Manchester United ile karşılaştı. 

Ancak henüz United'ilk atağında sarı lacivertliler kalesinde golü gördü. Fenerbahçe golden önce ve sonrasında gösterdiği iyi performansı ise sadece 1 gol ile taçlandırabildi. Sarı lacivertliler 3 puanı getirecek ikinci golü bir türlü bulamadı. 

Fenerbahçe'nin futbolcuları arasında yer alan Abdülkerim Durmaz ise katıldığı Vole programında bu konuya ilişkin çarpıcı bir yorumda bulundu. Durmaz, " Fenerbahçe’nin kalesine atılan ilk şutun da şahane bir yere gitmesi, o da bir tuhaf. Bir kere geldi oldu. Ben bütün bunlara bakınca diyorum ki Fenerbahçe’nin üzerinde bir cenabetlik var. Bir uğursuzluk var ya ben böyle bir şey görmedim." ifadelerini kullandı. 

Sonraki Haber